Με κλιμάκια ΕΟΔΥ και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Με κλιμάκια ΕΟΔΥ και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας

Με κλιμάκια ΕΟΔΥ και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας

Share This

 


Το εμβολιαστικό κέντρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, συνομίλησε με το Δ/ντη Παναγιώτη Κατσαφάδο και αντήλλαξε ευχές για το νέο έτος με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ευχαρίστησε το Δ/ντή και το προσωπικό του ΚΥ, αλλά και όλων των μονάδων υγείας του νομού, για την προσφορά τους στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας που διανύουμε και ιδιαίτερα την συμβολή τους στην οργάνωση και αποτελεσματικότητα του εμβολιαστικού προγράμματος.

Ο κ. Κατσαφάδος ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την υποστήριξη των δομών υγείας, η οποία όπως τόνισε ότι ήταν άμεση από την αρχή της πανδημίας και συνεχίζεται με υλικά και μέσα προστασίας.

Ακολούθως ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε την μονάδα του ΕΟΔΥ στο Διοικητήριο, παρουσία και του υπευθύνου των κινητών μονάδων Κώστα Βλαχοδημητρόπουλου. Εξέφρασε τις ευχές του στο προσωπικό για υγεία, δημιουργικότητα και προκοπή στους ίδιους και στις οικογένειές τους και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει απαλλαγή από τις τωρινές δεσμεύσεις που επιφέρει η πανδημία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages