Μεσσήνη: Με λαμπρότητα ο αγιασμός των υδάτων στον ποταμό Πάμισο - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

Μεσσήνη: Με λαμπρότητα ο αγιασμός των υδάτων στον ποταμό Πάμισο

Μεσσήνη: Με λαμπρότητα ο αγιασμός των υδάτων στον ποταμό Πάμισο

Share This

 


Με λαμπρότητα έγινε στη Μεσσήνη ο καθαγιασμός των υδάτων , από τη γέφυρα του ποταμού Παμίσου, όπου ο κόσμος συγκεντρώθηκε μετά από δύο χρόνια ξανά, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα, με αποστάσεις και φορώντας μάσκα.

Νωρίτερα, τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου η Θεία Λειτουργία. Μετά το πέρας της, οι πιστοί με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής, κατευθύνθηκαν προς τη γέφυρα του ποταμού Παμίσου, όπου έγινε ο αγιασμός των Υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Την τελετή καθαγιασμού και την ρίψη του Σταυρού παρακολούθησαν αιρετοί και δημότες. Αμέσως μετά ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος εξέφρασε τις ευχές του προς όλους:

«Ύστερα από δύο χρόνια, με ευλάβεια και πίστη, βρεθήκαμε στον καθαγιασμό των υδάτων του ποταμού Παμίσου που αποτελεί για τον Δήμο μας σύμβολο δύναμης και ευφορίας.

Εύχομαι χρόνια πολλά με υγεία, πίστη και φώτιση σε όλους μας. Κυρίως αισιοδοξία, ότι με σοβαρότητα και σύνεση το 2022 θα είναι η χρονιά που θα απαλλαγούμε από την πανδημία, ώστε υγιείς και ελεύθεροι να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ευημερία του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages