ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ σε Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμους - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ σε Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμους

ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ σε Περιφέρεια Πελοποννήσου και Δήμους

Share This

 


Ώρα… εκλογών μελών και ώρα ανακοινώσεων, σήμανε το ξημέρωμα της Κυριακής 9 Ιανουαρίου για δημοτικές και περιφερειακές αρχές. Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τις επικείμενες αλλαγές, ενώ αντίστοιχο ενδιαφέρον υπήρξε και στον δήμο Καλαμάτας. Πολλοί δήμαρχοι έχουν περάσει τον «πονοκέφαλο» των αντιδημάρχων με τις ανακοινώσεις να έχουν ήδη γίνει, ενώ η απλή αναλογική είναι δεδομένο πως… περιόρισε τις πιθανότητες για πολλές αλλαγές.

Η ουσία και οι… εντυπώσεις κρύβεται και στα «ανοίγματα» που γίνονται και τις προσθήκες σε πρόσωπα που κάνουν τα δημοτικά σχήματα, με ορισμένους να βγαίνουν «ενισχυμένοι» όπως στο δήμο Καλαμάτας, με την ένταξη των Ανδρέα Καραγιάννη και Μαρίας Αγγελή.

Σε ότι έχει να κάνει με την Περιφέρεια Πελοποννήσου (επιβεβαιώθηκε και εδώ πλήρως το ρεπορτάζ της τηλεόρασης BEST) με νέο Πρόεδρο του ΠΕΣΥ να αναδεικνύεται ο Γιάννης Μαλτέζος.

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΣΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΕΖΟΣ

Σε χρόνο… συνεννόησης οι αλλαγές στο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με το Γιάννη Μαλτέζο να αναλαμβάνει τα ηνία και να καλείται να ανταπεξέλθει σε μια “ηλεκτρική” θέση. Στόχος να αλλάξει η εικόνα των συμβουλίων, τόσο στο πεδίο της ουσίας της λειτουργίας όσο και των… εντυπώσεων. Στην θέση της Αντιπροέδρου η Αντωνία Μπούζα και Γραμματέας η Ευγενία Δημητρακοπούλου.

Ο κ. Μαλτέζος μάλιστα άφησε το αποτύπωμά του με το… καλημέρα και ανταπεξήλθε στις… συνήθεις εντάσεις και ενστάσεις. (διαβάστε εδώ)

διαβάστε αναλυτικά για την Περιφέρεια Πελοποννήσου πατώντας εδώ

ΙΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Η διαδικασία ξεκίνησε στην ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Καλαμάτας, μέσα από την οποία οδηγούμαστε στην ανάδειξη του Προεδρείου του Δ.Σ. και των μελών της Οικονομικής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 

Πρόεδρος: Δημήτρης Πολίτης

Γραμματέας: Κώστας Τσαπόγας

διαβάστε αναλυτικά για το δήμο Καλαμάτας πατώντας εδώ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΥΚΙΡΗΣ

Πρώτος άνοιξε την… αυλαία ο Δήμος Μεσσήνης με τον Νίκο Φύκιρη να συνεχίζει στα ηνία του Προέδρου του Δ.Σ. Το σχήμα παραμένει ίδιο με Αντιπρόεδρο το Ν. Ξενογιάννη και Γραμματέα το Γ. Λάσκαρη.

διαβάστε αναλυτικά για το δήμο Μεσσήνης πατώντας εδώ

Δήμος Ερμιονίδας: Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου η Ελένη Γκαμίλη

Δημαιρεσίες έγιναν στον Δήμο Ερμιονίδας και εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου η Ελένη Γκαμίλη ,που είχε προταθεί από τον συνδυασμό του δημάρχου, Αντιπρόεδρος, προτεινόμενος από τον συνδυασμό της ΔΗΣΑΕΡ ο Ιωάννης Ρούσσης και Γραμματέας προτεινόμενος από τον Συνδυασμό του Τάσου Λάμπρου ο Γιάννης Δαγρές.

Ο Γιάννης Τσάλτας παραμένει πρόεδρος του ΔΣ Οιχαλίας

Παραμένει στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Οιχαλίας ο Γιάννης Τσάλτας , ενώ αλλαγή καταγράφεται στις θέσεις αντιπροέδρου και γραμματέα.

Κατά τις σημερινές δημαιρεσίες νέος αντιπρόεδρος εξελέγη ο Χρήστος Βασιλόπουλος και νέος γραμματέας ο Βασίλης Σκλήρης.

Αλλαγή σκυτάλης στο Δ.Σ. του δήμου Δυτικής Μάνης -Νέος πρόεδρος ο Βασίλειος Κυβέλος

Αλλαγή σκυτάλης στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Δυτικής Μάνης εκεί όπου πρόεδρος εκλέγει κατά τις σημερινές δημαιρεσίες ο Βασίλειος Κυβέλος. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γεώργιος Κομπότης και Γραμματέας η Γεωργία Φαληδέα (Συνδυασμός ΝΙΚΗ).

Παράλληλη και σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου, ορίζονται Αντιδημάρχοι του Δήμου Δυτικής Μάνης, με θητεία από  5ης-7-2021 έως 31-8-2022 της τρέχουσας δημοτικής περιόδου με τις κάτωθι αρμοδιότητες τους εξής:

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Επανεκλογή Ρομπάκη στο ΔΣ του δήμου Πύλου Νέστορος

Επανεκλογή προέδρου και στο δήμο Πύλου Νέστορος κατά τις σημερινές Δημαιρεσίες. Στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένει ο Κώστας Ρομπάκης

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Νίκος Κωνσταντόπουλος

Γραμματέας ο Νίκος Γαραντζιώτης

Οι ανακοινώσεις για τους αντιδημάρχους αναμένονται εντός της εβδομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και προσθήκες.

Δήμος Τριφυλίας: Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο Χαράλαμπος Αυρηλιώνης

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας επανεξελέγη ο Χαράλαμπος Αυρηλιώνης.

Κατά τις σημερινές δημαιρεσίες εξελέγη το κάτωθι ΔΣ:

Πρόεδρος: Χαράλαμπος Αυρηλιώνης

Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Καναλουπίτης (παράταξη  Κατσίβελα)

Γραμματέας: Θεόδωρος Αντωνόπουλος (παράταξη Χάϊδως Παναγιωτοπούλου)

Ο Κώστας Μπέγκος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στο δήμο Άργους Μυκηνών

Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Άργους Μυκηνών επανεξελέγη ο Κώστας Μπέγκος. Πλέον η νέα σύνθεση του ΔΣ αποτελείται απο τους κάτωθι:

Πρόεδρος Κώστας Μπέγκος

Αντιπρόεδρος ο  Λουκάς Κούρος

Γραμματέας ο Νίκος Σκανδάλης

Πρόεδρος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου στο Ναύπλιο ο Σταύρος Αυγουστόπουλος

Meeting room and professional meeting microphone.

Νέο προεδρείο απέκτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων μετά την ψηφοφορία της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2021. Ειδικότερα, πρόεδρος του νέου προεδρείου του ΔΣ στο Δήμο Ναυπλιέων παραμένει

Πρόεδρος: Σταύρος Αυγουστόπουλος

Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Θεοδωρακίδης

Γραμματέας: Νίκος Μπικάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages