Στη β΄ φάση για την Καλαμάτα 80- Κέρδισε 3-0 τον Άθλο, «έχασε» τον Παλέντζα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στη β΄ φάση για την Καλαμάτα 80- Κέρδισε 3-0 τον Άθλο, «έχασε» τον Παλέντζα

Στη β΄ φάση για την Καλαμάτα 80- Κέρδισε 3-0 τον Άθλο, «έχασε» τον Παλέντζα

Share This

 


Η Καλαμάτα 80 επικράτησε με 3-0 σετ  (25-18, 25-21, 25-13.) του Άθλου Ορεστιάδας στον πρώτο ματς της β΄ φάσης, του δύσκολου μαραθωνίου που ξεκίνησε από την Καλαμάτα με προορισμό την άνοδο στην Volley League! Κοιτάζοντας έτσι με «καθαρή» νίκη γεμάτη αισιοδοξία τη συνέχεια και το επόμενο ραντεβού με τον Αριστοτέλη Σκύδρας*.

Και στα τρία σετ η ομάδα της Καλαμάτας 80 ήταν μια ταχύτητα μπροστά πιέζοντας με το σερβίς και έχοντας τον αρχηγό και λίμπερο Βαγγέλη Ντάκουρη σε εξαιρετική μέρα με φοβέρες άμυνες. Επιθετικά η ομάδα βρέθηκε ταχύτητες μπροστά με Νίκο ΠαλέντζαΚώστα Δαλακούρα και Στόγιαν Ίλιεφ ενώ πολλές λύσεις έδωσε από το κέντρο ο Παναγιώτης Πελεκούδας.

Στα αρνητικά η απώλεια του Νίκου Παλέντζα ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο δεύτερο σετ και αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Τη θέση του κάλυψε ιδανικά ο Σωκράτης Χαραλαμπίδης. Τούτο ωστόσο σημαίνει πως ο κ. Ντάκουρης θα στερηθεί τις υπηρεσίες της αιχμής του δόρατος στην επίθεση της Καλαμάτας, καθώς η αποθεραπεία του θα διαρκέσει κάποιες ημέρες. Αμέσως μετά τον αγώνα ο αθλητής συνοδευόμενος από τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Νίκο Κακαλέτρη αποχώρησε για τις πρώτες εκτιμήσεις.

Φορώντας την φανέλα με το Νο16 το ντεμπούτο του με τους λύκους έκανε ο Στόγιαν Ίλιεφ. Ο 22χρονος Σκοπιανός αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα και από την πρώτη του εμφάνιση κερδίζει τις εντυπώσεις. Παράλληλα είχαμε την επιστροφή του στην ομάδα, όχι ακόμη στο ταραφλέξ, του Νίκου Κακαλέτρη. Ο υψηλόσωμος κεντρικός φόρεσε ξανά μετά από καιρό τη φανέλα με το Νο10 και θα αποτελέσει ένα ακόμη όπλο στη “φαρέτρα” του Παναγιώτη Ντάκουρη.

Η ομάδα της Ορεστιάδας που είχε αρκετές απουσίες και νέο προπονητή στον πάγκο, καθώς μετά την λύση της συνεργασίας με τον Σταματόπουλο την ομάδα ανέλαβε ο Θεόδωρος Χουσίδης έκανε αρκετές “ζημιές” με τους κεντρικούς Στοϊλούδη και Αλεξάκη ενώ η «ωμή» δύναμη του Γουίνστον Πεντρόσα-αν και μεγάλη- έδωσε αρκετά άουτ τόσο στην επίθεση όσο και από το σέρβις. Ο έτερος ξένος των φιλοξενουμένων Ντα Σίλβα Φερέιρα ήταν αυτός που στη διαγώνιο δημιούργησε φάσεις ενώ άκρως επιθετικός υπήρξε ο ακραίος Δημήτρης Ριζόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80: Δημητρούλης, Παλέντζας, Πελεκούδας, Δαλακούρας, Χριστόφας, Β. Ντάκουρης, (λ)/ Μπούρας (λ), Κατσιαφλάκας, Χαραλαμπίδης, Γεωργάτος, Κακαλέτρης, Ξεροβάσιλας, Μπλάουελ, Κανελλόπουλος.

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: Στοϊλούδης, Σκαρλατίδης, Αλεξάκης, Ριζόπουλος, Γουίνστον Πεντρόσα, Ντα Σίλβα Φερέιρα, Ράπτης.

* Ο αγώνας του ΦΕΣ Αριστοτέλη Σκύδρας με την ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική του Γ’ ομίλου της Pre League Ανδρών, προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιανουαρίου στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Σκύδρας αναβάλλεται λόγω 4 κρουσμάτων covid-19 στο σωματείο της ΑΕΚ.).

Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages