ΣΟΚ και δράμα -4 θάνατοι από κορωνοϊό σε λίγες ώρες στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΟΚ και δράμα -4 θάνατοι από κορωνοϊό σε λίγες ώρες στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

ΣΟΚ και δράμα -4 θάνατοι από κορωνοϊό σε λίγες ώρες στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας

Share This


Αδιανόητο το σοκ των απωλειών στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας λόγω των επιπλοκών του κορωνοϊού. 4 συνολικά συμπολίτες μας έχασαν τη ζωή τους, με έναν εξ αυτών σε ηλικία 41 ετών . Δραματική η κατάσταση με έναν ακόμη νέο άνθρωπο ηλικίας 37 ετών να διασωληνώνεται, την ώρα που ανεβαίνουν κατακόρυφα και τα περιστατικά που νοσηλεύονται στην COVID κλινική, όπου πλέον βρίσκονται 45 ασθενείς.

Σοκ στην Καλαμάτα από το θάνατο 41χρονου από κορωνοϊό

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Καλαμάτας πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου ενός γνωστού στην πόλη άνδρα 41 μόλις ετών, ο οποίος έφυγε νικημένος από τον κορωνοϊό.
Ο 41χρονος ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών, δεν είχε εμβολιαστεί και παρά το γεγονός πως διασωληνώθηκε άμεσα, δυστυχώς, δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη.

Συγκλονιστική ήταν η ανάρτηση που έκανε λίγο πριν διασωληνωθεί

“Παιδιά μπαίνω για διασωλήνωση σε λίγο. Δε γίνεται αλλιώς. Τα τρία παιδάκια μου και τη γυναίκα μου σκέφτομαι και τη μάνα μου που είναι μέρες διασωληνωμένη και αυτή. Δεν μου ανεβαίνει το οξυγόνο καθόλου. Μόνο με τη μάσκα ανασαίνω. Κεντρικό Νοσοκομείο Καλαμάτας ……..(αναφέρει το όνομά του και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της συζύγου του). Μην την κουράζετε μόνο παρακαλώ. Σας ευχαριστώ όλους σας και προσευχηθείτε αν θέλετε για εμένα. Σας αγαπώ όλους και μακάρι ο καλός Θεός να μη με πάρει ακόμη μαζί του. Σας αγαπάω όλους! Αμήν Παναγία μου.”

Η εικόνα όπως αποτυπώνεται σήμερα στο Νοσοκομείο σοκάρει

“Ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 17/1/2022 στην κλινική COVID 19 νοσηλεύονται σαράντα πέντε (45) ασθενείς. Έγιναν τέσσερις (4) εισαγωγές. Δόθηκαν πέντε (5) εξιτήρια. Καταγράφηκαν δύο (2) θάνατοι (άνδρες, 79 και 87 ετών).

Στη ΜΕΘ COVID νοσηλεύονται πέντε (5) ασθενείς διασωληνωμένοι. Έγινε μία (1) νέα διασωλήνωση (άνδρας, 37 ετών). Καταγράφηκαν δύο (2) θάνατοι (άνδρες, 41 και 78 ετών).

Στη 16/1/2022 αξιολογήθηκαν τριάντα (30) επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Στα εμβολιαστικά κέντρα της Ν.Μ.Καλαμάτας πραγματοποιήθηκαν 1.732 εμβολιασμοί την εβδομάδα από 10 έως 16/1/2022.

Από 10/1/2022 έως 15/1/2022 χορηγήθηκαν οκτώ (8) θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages