Pre League Ανδρών: ΕΛΠΙΖΕΙ η Καλαμάτα 80 κόντρα σε ΑΕΚ και Αιγιαλέων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Pre League Ανδρών: ΕΛΠΙΖΕΙ η Καλαμάτα 80 κόντρα σε ΑΕΚ και Αιγιαλέων

Pre League Ανδρών: ΕΛΠΙΖΕΙ η Καλαμάτα 80 κόντρα σε ΑΕΚ και Αιγιαλέων

Share This


Δύσκολη η αυριανή έξοδος για την Καλαμάτα 80 που αυτή την αγωνιστική θα βρεθεί στο κλειστό «Απ. Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου θα αντιμετωπίσει στις 18.00 την δυναμική ΑΕΚ.

Οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες για την 4η αγωνιστική με την Καλαμάτα 80 να κερδίζει την πρώτη μεταξύ τους κόντρα με 3 – 0 σετ (25 – 19 25 – 17 25 – 22) σε ένα αρκετά δύσκολο αγώνα.

Υψηλό βαθμό δυσκολίας έχει και η αυριανή αναμέτρηση καθώς γίνεται στην έδρα των κιτρινόμαυρων, παρουσία του κόσμου τους, και αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ παρότι ξεκίνησε με -4 στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να κερδίσει έδαφος και βρίσκεται ύστερα από 8 αγωνιστικές στην 3η θέση με 12 βαθμούς. Βαθμολογικά τον πρώτο λόγο έχει η Καλαμάτα που κατέχει την πρωτιά στον όμιλο με 21 πόντους μέχρι σήμερα και μια μόλις ήττα στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Μενεσλής, Γραμματεία: Τάλαρου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Στην αποστολή για το ματς αυτό δεν θα είναι ο Φέλιξ Μπλάουελ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αμέσως επόμενο διάστημα οι «λύκοι» θα κληθούν να δώσουν ένα ακόμα ματς για το φινάλε του πρώτου γύρου. Την Τετάρτη 22 του μηνός θα αντιμετωπίσουν στην έδρα τους τον ουραγό Αιγιαλέων στο παιχνίδι θα ρίξει την αυλαία σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος το οποίο αμέσως μετά ξεκινά πάλι από το μηδέν με τις αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν να έχουν ακόμη πιο μεγάλο βαθμό δυσκολίας στο αφού πλέον οι ομάδες διεκδικούν ξεκάθαρο το εισιτήριο της ανόδου.

Σ.Τρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages