Μητροπολίτης Μεσσηνίας σε Χωμενίδη και Μόσιαλο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μητροπολίτης Μεσσηνίας σε Χωμενίδη και Μόσιαλο

Μητροπολίτης Μεσσηνίας σε Χωμενίδη και Μόσιαλο

Share This

 


Αίσθηση στο Πανελλήνιο προκάλεσε η ανάρτηση του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου στο διαδίκτυο.  Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας ανήρτησε μία εικόνα με την Παναγιά και τον Ιωσήφ, στην οποία η Παναγία ρωτά τον Ιωσήφ γιατί δεν φοράει μάσκα, κι εκείνος της απαντά ότι δεν πιστεύει στον κορωνοϊό. Η ανταπάντησή της, όμως, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Λίγες ώρες αργότερα ο Ηλίας Μόσιαλος διέγραψε την επίμαχη ανάρτηση…

Για «προσβολή κατά του Χριστιανισμού» κάνει λόγο η Ιερά Σύνοδος, ενώ καυστική είναι και η απάντηση του Mητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομος,  ο οποίος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία στον Ναό της Υπαπαντής, όπου μετά το πέρας της ακολουθίας, καταδίκασε την εν λόγω ανάρτηση του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου καθώς και δημοσίευμα του συγγραφέα Χρήστου Χωμενίδη, λέγοντας συγκεκριμένα πως διαστρεβλώνουν την υπόσταση της Παναγίας.

Αυτά που ανέφερε στο πλαίσιο των ευχών του ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, αν και σημαντικά προφανώς ειδικά σε ό,τι αφορά στην πανδημία, ήρθαν σε δεύτερη μοίρα, αφού με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο στάθηκε σε όσα απίστευτα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη μεγάλη σημερινή γιορτή και όχι μόνο. Ο λόγος για την ανάρτηση Μόσιαλου που θα δείτε σε λίγο και όσα σημειώνει στο βιβλίο του ο κ. Χωμενίδης για την Παναγία με τον κ.κ. Χρυσόστομο να μιλά μεταξύ άλλων για σκοταδισμό και θρησκευτικό ρατσισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages