Παρεμβάσεις Λ. Λιάππα για τοποθέτηση απινιδωτών στους αθλητικούς χώρους, για Ανοικτό Θέατρο και Φιλαρμονική - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παρεμβάσεις  Λ. Λιάππα για τοποθέτηση απινιδωτών στους αθλητικούς χώρους, για Ανοικτό Θέατρο και Φιλαρμονική

Παρεμβάσεις Λ. Λιάππα για τοποθέτηση απινιδωτών στους αθλητικούς χώρους, για Ανοικτό Θέατρο και Φιλαρμονική

Share This

 


Την τοποθέτηση απινιδωτών στις αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτει ο Δήμος Καλαμάτας, ζήτησε ο Δημοτικός Σύμβουλος, της παράταξης «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ξεκινάμε», Λιάππας Λεωνίδας, σε σχετική ερώτηση που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Λιάππας επεσήμανε την αναγκαιότητα τοποθέτησης απινιδωτών στους αθλητικούς  χώρους όπου αθλούνται εκατοντάδες  συνδημότες μας και διεξάγονται πρωταθλήματα, ώστε  να μην θρηνήσουμε απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Επίσης σε άλλη ερώτησή του ο κ. Λιάππας ζήτησε να ενημερωθεί από τη δημοτική αρχή το λόγω για τον οποίο δεν προχωρούν οι εργασίες στο Ανοικτό Θέατρο και είμαστε εκτός χρονοδιαγράμματος.

Τέλος, σε παρέμβασή του εξέφρασε την ανησυχία του για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού για το 2022 της Φιλαρμονικής. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «πάμε να τις φορέσουμε τόσο στενό κουστούμι που θα έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει».  Ζήτησε από τη δημοτική αρχή στη πρώτη αναπροσαρμογή του προϋπολογισμού να αυξηθεί η επιχορήγηση που δίνει ο Δήμος προς το Νομικό αυτό πρόσωπο ώστε  να συνεχίσουμε να έχουμε μια Φιλαρμονική αξιοζήλευτη σε πανελλήνιο επίπεδο, το οποίο έχουν κατακτήσει με πολύ κόπο ο μαέστρος και οι μουσικοί που την απαρτίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages