To ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται και στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

To ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται και στην Καλαμάτα

To ΔΕΗ e-bike Festival έρχεται και στην Καλαμάτα

Share This

 



Το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ στην Ελλάδα αποκλειστικά για ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση, είναι γεγονός. Σύγχρονα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων για όλες και όλους, ποδήλατα που απαντούν σε διαφορετικές ανάγκες μετακίνησης, συγκεντρώνονται και ταξιδεύουν σε 7 πόλεις. Το ΔΕΗ ebike Festival ταυτίζεται απόλυτα με τη στρατηγική πράσινου μετασχηματισμού της ΔΕΗ, τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης και την υπευθυνότητα της εταιρείας απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Με αφετηρία μια από τις πιο διάσημες ποδηλατουπόλεις, τα Τρίκαλα, το πρωτότυπο φεστιβάλ της ΔΕΗ, θα ταξιδέψει σε Λάρισα, Κω, Καλαμάτα, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα, δίνοντας σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, την ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον και να γνωρίσουν τη μετακίνηση με ηλεκτρικό ποδήλατο.

Μέσα από τις τοπικές, διήμερες εκδηλώσεις, οι επισκέπτες του ΔΕΗ ebike Festival, θα ανακαλύψουν για πρώτη φορά από κοντά, τα πιο ενδιαφέροντα ηλεκτρικά ποδήλατα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

Περισσότερα από 40 μοντέλα, από 5 διαφορετικές κατηγορίες ποδηλάτου, δρόμου, πόλης, αναδιπλούμενα, trekking και βουνού, θα είναι διαθέσιμα προς δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες και ειδικά κατασκευασμένη πίστα. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, θα υπάρχουν ακόμα ειδικές δράσεις εκμάθησης ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής ποδηλάτου για παιδιά 6 – 12 ετών, θέτοντας τις βάσεις για περισσότερους ποδηλάτες και υπεύθυνους πολίτες του αύριο. Για το ΔΕΗ ebike Festival, εκτός από την «πράσινη», σημαντική είναι και η «θετική» ενέργεια. Οι επισκέπτες, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε παιχνίδια – διαγωνισμούς και να κερδίσουν χρηστικά δώρα.

Η ομάδα του ΔΕΗ ebike Festival θα είναι εκεί για να δίνει παράλληλα απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία, όχι μόνο σχετικά με τα ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και για όλα τα νέα, ψηφιακά, εύκολα και πράσινα ενεργειακά προϊόντα της εταιρείας όπως το GreenPass, το MyHomeOnline, το MyEnergyCoach και το e selfmetering.

Η Σοφία ΔήμτσαΔιευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας τόνισε χαρακτηριστικά: «Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι η τάση του μέλλοντος και η συμβολή τους για το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή και την υγεία των πολιτών είναι καθοριστική. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, στη ΔΕΗ αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η βιωσιμότητα καθώς και η συνεχής προσπάθεια δημιουργίας διαμοιραζόμενης αξίας για την κοινωνία, βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας».

Το ΔΕΗ ebike Festival υλοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό “Πόλεις για Ποδήλατο”, μέλος της European Cyclists Federation και την έμπειρη ομάδα του ενημερωτικού portal → mbike.gr, με περισσότερα από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στο χώρο του ποδηλάτου. Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη των Δήμων και Τοπικών Φορέων. Στις εκδηλώσεις τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον Covid-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages