Καλαμάτα με δυναμική συμμετοχή στην πρωτοβουλία Digital Nomads - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Καλαμάτα με δυναμική συμμετοχή στην πρωτοβουλία Digital Nomads

Καλαμάτα με δυναμική συμμετοχή στην πρωτοβουλία Digital Nomads

Share This

 


Την έναρξη της πρωτοβουλίας Digital Nomads (Ψηφιακοί Νομάδες) ανακοίνωσε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας από το βήμα του Συνεδρίου «Next is now 2021: Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική́ Υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές», χθες Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Κικίλιας, η πρωτοβουλία Digital Nomads θα ξεκινήσει πιλοτικά σε πρώτη φάση στις πόλεις Ερμούπολη, Ηράκλειο και Καλαμάτα, σε συνεργασία και με τον ιδιωτικό τομέα, καταρχάς με την Wind, και με άλλες εταιρείες αργότερα.

«Οι εταιρείες θα δίνουν καλύτερα πακέτα σύνδεσης στο Internet. Εμείς αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να συνεργαστούμε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να έχουμε καταλύματα, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, να μπορούν οι άνθρωποι να οργανώνουν τη ζωή τους εκεί που θα διαμένουν. Και αυτό ως συνεργασία, έρχεται να πιστωθεί στη στρατηγική μας για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου», υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας

Για την εν λόγω εξέλιξη, είχε νωρίτερα ενημερωθεί ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να επενδύει στους τομείς της καινοτομίας και των νέων τεχνολογιών, εντάσσοντας στο πλαίσιο αυτό και τα ζητήματα που σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages