Διαδικτυακή Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση «Το παιδί είναι η απάντηση!» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διαδικτυακή Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση «Το παιδί είναι η απάντηση!»

Διαδικτυακή Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση «Το παιδί είναι η απάντηση!»

Share This

 

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων (Ε.Π.Α) Καλαμάτας, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα ενάντια στην Παιδική Κακοποίηση, συνδιοργανώνει με την Περιφερειακή Δ/νση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου και τη στήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Το παιδί είναι η απάντηση!», την Κυριακή, 28/11/2021 στις 10.00π.μ. (με προβλεπόμενη ώρα ολοκλήρωσης: 12.30μμ).

Η ημερίδα έχει ως στόχο να συμβάλει στη δημιουργία ενός κοινού άξονα προβληματισμού πάνω στο θέμα της ανίχνευσης των μορφών παραμέλησης και κακοποίησης των παιδιών καθώς και της έγκυρης και έγκαιρης αντιμετώπισης, μέσα από εισηγήσεις και παρεμβάσεις επαγγελματιών που υπηρετούν στο πεδίο και μοιράζονται την εμπειρία τους με τους συμμετέχοντες.

Στο Παράρτημα της παρούσας ανακοίνωσης παρατίθεται το αναλυτικό πρόγραμμα.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης, επαγγελματίες ψυχικής υγείας και κοινωνικών επιστημών, επαγγελματίες που σχετίζονται με τα παιδιά και την οικογένεια, κοινωνικούς φορείς, εθελοντές ανθρωπιστικών φορέων και κοινωνικών δράσεων,  φοιτητές, γονείς καθώς και στον  ευρύτερο πληθυσμό.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης με την προϋπόθεση προεγγραφής και συμμετοχής.

Η μετάδοση θα γίνει ζωντανά (σύγχρονη)  μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom με υπερσύνδεσμο (link) που θα σταλεί στους συμμετέχοντες που κάνουν προεγγραφή.

Οι προεγγραφές γίνονται στο ZOOMLINK: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_0Ocj0RfbQg6eoVpcG0ON5A

Μετά την προεγγραφή στέλνεται επιβεβαίωση εγγραφής και linkπαρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages