Συνεργασία Δήμου Καλαμάτας με Κ.Ε.Π.Ε. – Πανεπιστήμιο Πειραιά και Οικονομικό Επιμελητήριο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Συνεργασία Δήμου Καλαμάτας με Κ.Ε.Π.Ε. – Πανεπιστήμιο Πειραιά και Οικονομικό Επιμελητήριο

Συνεργασία Δήμου Καλαμάτας με Κ.Ε.Π.Ε. – Πανεπιστήμιο Πειραιά και Οικονομικό Επιμελητήριο

Share This

 


Η στήριξη του Δήμου Καλαμάτας στο πλαίσιο της προετοιμασίας – σύνταξης φακέλου υποψηφιότητας για ένταξη στο δίκτυο των 100 έξυπνων και κλιματικά ουδέτερων πόλεων έως το 2030, ήταν το αντικείμενο συζήτησης της τηλεδιάσκεψης που έγινε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021.

Η τηλεδιάσκεχη έγινε με τη συμμετοχή του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλο, του προέδρο του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (Κ.Ε.Π.Ε.) Παναγιώτη Λιαργκόβα, της καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Πειραιά Κωνσταντίνας Κοτταρίδη, του οικονομολόγου – ερευνητή του Κ.Ε.Π.Ε. Πρόδρομο Προδρομίδη, του προέδρο του παραρτήματος Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Πάνου Κρητικό, μελών του Ο.Ε.Ε.,  και του αντιδημάρχου Νίκου Μπασακίδη καθώς και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου.

Υπήρξε αναλυτική συζήτηση και επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δήμου Καλαμάτας, Κ.Ε.Π.Ε., Πανεπιστημίου Πειραιά και Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages