Διαγωνισμός της προμήθειας για το έργο αναβάθμισης του γηπέδου στον Κορδία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διαγωνισμός της προμήθειας για το έργο αναβάθμισης του γηπέδου στον Κορδία

Διαγωνισμός της προμήθειας για το έργο αναβάθμισης του γηπέδου στον Κορδία

Share This


Η πορεία εξέλιξης του έργου αναβάθμισης του γηπέδου στον Κορδία βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του προέδρου πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο.

Το υπόψη έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα στο αθλητικό κέντρο ΕΠΣ Μεσσηνίας», με προϋπολογισμό 350.300 € χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και υλοποιείται μέσω προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ Περιφέρειας, Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης και ΕΠΣ Μεσσηνίας. Προβλέπεται η προμήθεια χλοοτάπητα και των απαραίτητων έργων άρδευσης να υλοποιηθούν από την Περιφέρεια ενώ η εγκατάσταση των υλικών θα γίνει με μέριμνα και δαπάνη του ΕΠΣΜ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον πρόεδρο ότι ο διαγωνισμός της προμήθειας βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Ειδικότερα τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται το πρακτικό κατακύρωσης του αναδόχου και αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης στα μέσα Δεκεμβρίου, ενώ η έναρξη του έργου προσδιορίζεται τέλος Δεκεμβρίου έως αρχές Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενημέρωση με τη σειρά του ότι η ένωση έχει καταρτίσει το σχεδιασμό της, όσον αφορά τις προπονήσεις των μεικτών αγώνων και τους επίσημους αγώνες, οι οποίοι πλέον θα διενεργούνται σε άλλο γήπεδο, ώστε να είναι δυνατή η άμεση ολοκλήρωση των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages