ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ για τα έργα στην οδό Ναυαρίνου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ για τα έργα στην οδό Ναυαρίνου

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ για τα έργα στην οδό Ναυαρίνου

Share This

 


Προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ (Α’ ΦΑΣΗ) ΑΠΟ ΟΔΟ ΦΑΡΩΝ ΕΩΣ ΑΚΡΙΤΑ», απαιτούνται να πραγματοποιηθούν ρυθμίσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης, με εφαρμογή της κατάλληλης σήμανσης.

Το έργο έχει διάρκεια 180 ημερολογιακών ημερών και θα κατασκευαστεί κατά μήκος της οδού Ναυαρίνου, από το ύψος της οδού Φαρών μέχρι την οδό Ακρίτα, όπου επιδιώκεται η διεύρυνση του βόρειου πεζοδρομίου της οδού Ναυαρίνου και αφετέρου η δημιουργία δρόμου από κυβόλιθο. Το έργο περιλαμβάνει επίσης τις οδούς Βύρωνος και Μαιζώνος, από τη Ναυαρίνου μέχρι την Σανταρόζα.

Για την εξυπηρέτηση τροφοδοσίας των καταστημάτων στην οδό Ναυαρίνου θα υπάρχει πρόβλεψη να μπορούν να προσεγγίσουν μέσω των κάθετων οδών Βύρωνος και Μαιζώνος, αλλά και όσο το επιτρέπει η κατάσταση της οδού Ναυαρίνου σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα μπορούν να διέλθουν με ασφάλεια μέσα από το εργοτάξιο.

Έτσι, με βάση την συνημμένη υπ’ αρ. 19/2021 Απόφαση Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας (ΑΔΑ: 6Γ1Σ46ΜΤΛΒ-Γ9Α), από την Τετάρτη 17-11-2021 και για 180 ημέρες θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ναυαρίνου (από Φαρών έως Ακρίτα), με παράκαμψη μέσω της οδού Κρήτης.

Αναγκαία είναι και η τροποποίηση της γραμμής 1 του αστικού λεωφορείου, ώστε:

  • στην κατεύθυνση προς Φιλοξένια, η διαδρομή να διέρχεται μέσω των οδών Φαρών – Κρήτης – Ακρίτα – Ναυαρίνου, με δημιουργία προσωρινών στάσεων στην οδό Φαρών (μετά τη διασταύρωση με την οδό Ηροδότου), στην οδό Κρήτης (μετά τη διασταύρωση με την οδό Μαιζώνος), στην οδό Ακρίτα (μετά τη διασταύρωση με την οδό Μεθώνης) και στην οδό Ναυαρίνου (μπροστά από το «Πανελλήνιο»)
  • στην κατεύθυνση προς την αφετηρία, η διαδρομή να διέρχεται μέσω των οδών Ναυαρίνου – Κρήτης – Ακρίτα – Φαρών, με δημιουργία προσωρινών στάσεων στην οδό Ακρίτα (πριν τη διασταύρωση με την οδό Μεθώνης) και στην οδό Κρήτης (πριν τη διασταύρωση με την οδό Μαιζώνος).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την ισχύουσα σήμανση προς αποφυγή ατυχημάτων και προς όφελος της οδικής ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages