Δράσεις του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δράσεις του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης

Δράσεις του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης

Share This

 

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της ΑΔΕΔΥ που θα πραγματοποιηθεί στις 19 & 20 Νοεμβρίου 2021 στην Καλαμάτα προτίθεται να πραγματοποιήσει τις εξής δράσεις:

α) Την Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021, προγραμματίζει μια σύντομη ξενάγηση των μελών της συνδιάσκεψης στην Καλαμάτα από την ιστορικό με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην τοπική ιστορία της πόλης,  Ηρώ Δεληγιάννη. Συγκεκριμένα, στις 10.30 τουριστικό λεωφορείο θα παραλάβει τους συνέδρους από το ξενοδοχείο ELITEκαι μετά από 10΄ θα τους αποβιβάσει στο κάστρο της Καλαμάτας. Θα ακολουθήσει μια σύντομη ξενάγηση στο κάστρο, στην παλιά πόλη και θα καταλήξουμε περίπου στις 12.00 στο ιστορικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, απ’ όπου ξεκίνησε η Επανάσταση του 19821. Στη συνέχεια θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος, ώστε οι επισκέπτες να περιηγηθούν στην πόλη, να αγοράσουν τοπικά προϊόντα και να γευτούν την τοπική γαστρονομία. Στις 14.30 το λεωφορείο θα τους επιστρέψει στο ξενοδοχείο, για να αρχίσουν οι εργασίες της συνδιάσκεψης.

β) Το ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας θα προσφέρει σε όλους τους συνέδρους από ένα πακέτο με τοπικά προϊόντα εν είδη δώρου, προκειμένου να γνωρίσουν τα προϊόντα του πρωτογενούς τομέα και τη γαστρονομία της περιοχής μας.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages