ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κατά του δικηγόρου αντιεμβολιαστή - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ  του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κατά του δικηγόρου αντιεμβολιαστή

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κατά του δικηγόρου αντιεμβολιαστή

Share This

 



Στα όσα αναφέρθηκαν γύρω από την διασωλήνωση 37χρονης με την στάση και τις αναρτήσεις γνωστού δικηγόρου αντιεμβολιαστή, θέση πήρε με ανακοίνωσή του ο δικηγορικός σύλλογος της Καλαμάτας. Όπως αναφέρεται δεν πρόκειται για δικηγόρο μέλος του, με τον κ. Ξηρογιάννη να επισημαίνει πως θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες κατά του. Αναλυτικά:

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σχετικά με το περιστατικό της διασωλήνωσης 37χρονης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για το οποίο αναφέρεται η εμπλοκή Δικηγόρου ως συμβούλου της οικογένειας, που φέρεται να δηλώνει ότι αμφισβητείται η ιατρική κρίση για την κατάσταση της υγείας της 37χρονης, ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας ενημερώνει ότι δεν πρόκειται για Δικηγόρο μέλος του, και ότι θα πράξει ότι προβλέπεται για την διακρίβωση του Δικηγορικού Συλλόγου του οποίου είναι μέλος ο αναφερόμενος, και την κίνηση των προβλεπομένων διαδικασιών, δεδομένου ότι οι Δικηγόροι είναι πρώτοι από όλους υποχρεωμένοι να τηρούν τους νόμους και να μην συμβάλλουν σε οποιαδήποτε παραπληροφόρηση, που μάλιστα να οδηγεί και σε διακινδύνευση της ζωής συμπολιτών μας.

Ο Πρόεδρος Περικλής Ξηρογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages