Προσωρινά στις σχολές Παπαφλέσσα οι υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προσωρινά στις σχολές Παπαφλέσσα οι υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας

Προσωρινά στις σχολές Παπαφλέσσα οι υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας

Share This

 

Μια νέα σελίδα ανοίγει για τη Μεσσηνία και οι προσπάθειες ευοδώνονται για να τρέξει ένα έργο πολύ μεγάλης σημασίας, με το νέο Διοικητήριο που αποτέλεσε στόχο -και γίνεται μέσα σε λίγο καιρό πράξη- στον σχεδιασμό της Περιφερειακής αρχής. Η ανακατασκευή του μπαίνει μπροστά και πρόκειται να γίνει το πλέον σύγχρονο δημόσιο κτήριο, με τις μελέτες να είναι δωρεά και να φέρουν την υπογραφή της ΤΕΜΕΣ.

Σήμερα μετά την Προγραμματική με τον Δήμο της Καλαμάτας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε και με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Αυτή η σύμβαση ενεργοποιεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα τη μεταφορά των υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας, στο κτήριο των πρώην Σχολών Παπαφλέσσα.

Ο Βαγγέλης Ξυγκώρος στάθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγει και στην αναγκαιότητα της μετακίνησης αυτής για λόγους δημοσίου συμφέροντος, μίλησε για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών και επικέντρωσε και στην… επόμενη ημέρα, στην κατεύθυνση να γίνει ο χώρος αυτός σημείο αναφοράς και κάτι εμβληματικό για την πόλη.

Ο Παναγιώτης Νίκας εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την συνεργασία με τον κ. Ξυγκώρο και μίλησε και για τα όσα έχουν να κάνουν με τις άμεσα παρεμβάσεις βελτίωσης της κατάστασης στον χώρο, ενώ σημείωσε πως το εν λόγω κτήριο ανήκει στην πόλη και θα πρέπει να αξιοποιηθεί κατά τον καλύτερο τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages