Δράσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δράσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην Καλαμάτα

Δράσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην Καλαμάτα

Share This

 


Δράσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας αποφάσισε το τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Καλαμάτας σε συνεδρίασε , υπό την προεδρία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Συγκοινωνιακού Έργου και Κυκλοφοριακής Αγωγής, Γιάννη Ζαφειρόπουλου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη του Συμβουλίου κ. Σταμάτης Μπεχράκης – Δημοτικός Σύμβουλος, κα Αγγελική Ρουμελιώτου – Επιμελήτρια Ανηλίκων, κ. Νικόλαος Πεφάνης – Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, κα Παναγιώτα Κοπίτα – Κοινωνική Λειτουργός, κ. Παύλος Γκραίκης – Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και κ. Ιωάννης Μπουγάς – Εκπρόσωπος Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας.

Ύστερα από διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκαν τα εξής:

– Να γίνουν παρουσιάσεις σε σχολεία για την οδική ασφάλεια.

– Να υπάρξει συνάντηση γνωριμίας με όλους τους φορείς που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Καλαμάτας ώστε να προετοιμαστεί η πραγματοποίηση ημερίδας για την παραβατικότητα και την ασφάλεια.

-Να δημιουργηθεί λογότυπο του Συμβουλίου Παραβατικότητας.

-Να ενταχθεί ενότητα για τις δραστηριότητες του Συμβουλίου στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας.

-Να διερευνηθεί η δυνατότητα συνεργασίας με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας «Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α Ρόδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages