Αυξάνονται σε 4,5 δισ. ευρώ οι πιστώσεις του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αυξάνονται σε 4,5 δισ. ευρώ οι πιστώσεις του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης

Αυξάνονται σε 4,5 δισ. ευρώ οι πιστώσεις του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης

Share This

 


Την αύξηση των πιστώσεων του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” από 2,5 δισ. σε 4,5 δισ. ευρώ ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, σε ομιλία του στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Στ. Πέτσας πρόσθεσε ότι η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση “ήδη βρίσκεται στην τελική φάση των υπογραφών” και θα εκδοθεί πολύ σύντομα.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο υπουργός διευκρίνισε πως η αύξηση του “πακέτου” στον εν λόγω πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών θα προκύψει, αφ’ ενός μέσω της αύξησης, η οποία προβλέπεται στο πρόγραµµα σχετικά µε την υπερδέσµευση (overbooking) και αφ’ ετέρου μέσω των συνεργειών µε άλλα προγράμματα, της μεταφοράς δηλαδή έργων σε άλλα χρηµατοδοτικά εργαλεία.

Γνωστοποίησε δε ο Στ. Πέτσας την άµεση µεταφορά από το “Αντώνης Τρίτσης” έργων ύδρευσης ύψους 222.000.000 ευρώ στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ του ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages