Καλαμάτα – Διαβολίτσι 4-1 σε φιλικό αγώνα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα – Διαβολίτσι 4-1 σε φιλικό αγώνα

Καλαμάτα – Διαβολίτσι 4-1 σε φιλικό αγώνα

Share This

 


Στο φιλικό προετοιμασίας, το Σάββατο (13/11), η Καλαμάτα νίκησε με 4-1 το Διαβολίτσι.

Στο φιλικό προετοιμασίας που έγινε σήμερα (13/11) στο Στάδιο Βαλύρας η Καλαμάτα νίκησε με 4-1 το Διαβολίτσι. Στο πρώτο ημίχρονο με αυτογκόλ προηγήθηκε η Καλαμάτα με 1-0, με τον ΑΟΔ να απαντάει με τον Ηλιόπουλο σε 1-1. Στη συνέχεια ο Κόκκορης έκανε το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λουκίνας πέτυχε δύο γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Οι μελανόλευκοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Aριστείδη Κόκκορη (20’), ο Κώστας Ηλιόπουλος έφερε το ματς στα ίσια στο 24’ αλλά ο Κόκκορης και πάλι στο 35’ με πλασέ απο γύρισμα του Παυλίδη έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Μαύρη Θύελλα με 2-1.

Οι μελανόλευκοι έγιναν περισσότερο απειλητικοί και με καλύτερη ανάπτυξη στο παιχνίδι τους δημιουργώντας αρκετές φάσεις στα καρέ των νερατζούρι. Ο Γιάννης Λουκίνας έπειτα από πάσα του Μοζέρ έκανε το 3-1 στο 82’ και ο ίδιος ο 30χρονος σέντερ φορ της Μαύρης Θύελλας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκλεισε το σκορ στο 86’ σε 4-1.

Καλαμάτα: Ταϊρης, Μοζέρ, Τσαγκαλίδης, Παπατόλιος, Αναστόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Ματέους, Παυλίδης, Κόκκορης, Τάτος, Μαρκόφσκι (11άδα), Καπούταγλης, Καραχάλιος, Λουκίνας, Νάνι, Φελίπε Σκεντεράι, Ασαμόα.

Διαβολίτσι: Μαρσέλο, Ζόζεφ, Θώδης, Λουπάνο, Κρεμύδας, Στραβάκος, Δημητρίου, Τσιγαρίδης, Ηλιόπουλος, Γουερέ, Μουλιάτος (11άδα), Βέλλης, Μιχαλόπουλος, Βλάχος, Τσουκαλάς.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages