ΕΦΥΓΕ από την ζωή ο Διευθυντής της COVID Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

ΕΦΥΓΕ από την ζωή ο Διευθυντής της COVID Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας

ΕΦΥΓΕ από την ζωή ο Διευθυντής της COVID Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Share This

 

Αδιανόητο να το πιστέψει ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει στην περιοχή μας τελευταία. Το πρωινό μας βρίσκει με μια ακόμη δυσάρεστη είδηση, μια είδηση που σοκάρει, με τον τραγικό χαμό του Πνευμονολόγου Νίκου Γραμματικόπουλου. 

Ο Διευθυντής της COVID Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας με την τεράστια προσφορά, βρέθηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε πάει για κυνήγι από χθες, δεν έδωσε ίχνη ζωής και ξεκίνησε η αναζήτηση και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός κοντά στην περιοχή της Καζάρμας.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, στην σημερινή συνεδριασή του μετά τη θλιβερή αναγγελία του αδόκητου θανάτου του Ιατρού Πνευμονολόγου και Διευθυντή της Κλινικής COVID19 της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, θέτει το θέμα ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ και αφού έλαβε υπόψιν:

  •  Την επιστημονική κατάρτιση, το ήθος, το κύρος και την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του εκλιπόντος στο Εθνικό Σύστημα Υγείας,
  •   Τον καθημερινό, επίμονο και αποτελεσματικό αγώνα του για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην κλινική COVID της Νοσηλευτική Μονάδας Καλαμάτας,
  •   Την εκτίμηση, την καθολική αποδοχή και το σεβασμό, με τον οποίο τον αντιμετώπιζαν η διοίκηση του Νοσοκομείου, οι συνάδελφοί του, οι ασθενείς, οι συνδημότες μας και όλοι όσοι τον γνώριζαν,
  •   Τη γενικότερη προσφορά του στην κοινωνία μας με την ιδιότητα του ανθρώπου, του Ιατρού και του ενεργού πολίτη,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος.
  • Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.   Να εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο για την προσωπικότητα του εκλιπόντος η Διοικήτρια του Νοσοκομείου και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας.
  • Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του εκλιπόντος
  • Να καταθέσει στεφάνι στη σωρό του
  • Να δοθεί το όνομά του στην Πτέρυγα που στεγάζεται η Κλινική Covid-19.
  • Το παρόν να επιδοθεί στους οικείους του και να δημοσιευθεί στον τοπικό και ηλεκτρονικό τύπο.

Η απόφαση (ψήφισμα) αυτή έλαβε αύξοντα αριθμό του Δ.Σ. 21/13.10.2021 (Θ-ΕΗΔ 1).

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ. Σ. ΤΑ ΜΕΛΗ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ Ν.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σήμερα θρηνούμε την ξαφνική απώλεια  ενός  εκλεκτού συναδέλφου και φίλου. Ο Νίκος Γραμματικόπουλος υπήρξε ένας από τους ιατρούς  στυλοβάτες του Νοσοκομείου Καλαμάτας και τελευταία το βασικό στέλεχος της κλινικής covid. Ο Νίκος επωμίσθηκε εξαρχής  το μεγαλύτερο βάρος της λειτουργίας της κλινικής  covid ,πάντα μάχιμος στην πρώτη γραμμή, διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή για κάθε ασθενή, κέρδισε επάξια στην μάχη που έδωσε με  την πανδημία που έπληξε και τον νομό μας. Eξαίρετος   ως   πνευμονολόγος, ευαίσθητος ως άνθρωπος,   υπηρέτησε  με αυταπάρνηση την δημόσια υγεία. Το κενό που αφήνει η απώλεια του είναι δυσαναπλήρωτο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Νίκο θα είσαι  πάντα  στην καρδιά μας.

Οι συνάδελφοι σου”

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Καλαμάτας  εκφράζει την βαθιά  θλίψη για την απώλεια του Νίκου Γραμματικόπουλου, ενός σπουδαίου γιατρού και πάνω απ’ όλα ανθρώπου.

Ο Νίκος Γραμματικόπουλος έδωσε τον αγώνα του ως επιστήμονας και ως άνθρωπος, δίνοντας τα μέγιστα για την δημιουργία της κλινικής Covid-19 αλλά και προσφέροντας απλόχερα τις υπηρεσίες του σε κάθε άνθρωπο που τον χρειαζόταν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages