ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ για εγκατάσταση διαδραστικών πολυμεσικών συστημάτων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ για εγκατάσταση διαδραστικών πολυμεσικών συστημάτων

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ για εγκατάσταση διαδραστικών πολυμεσικών συστημάτων

Share This

 


Διαδραστικά πολυμεσικά συστήματα θα παρέχονται στο δήμο Καλαμάτας και θα αφορούν στα δύο τουριστικά καταστήματα πληροφόρησης και την προσαρμογή τους στο χώρο καθώς και την πιλοτική και δοκιμαστική λειτουργία των συστημάτων, ύστερα από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Ειδικότερα, υπεγράφη από τον δήμαρχο και τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Πληροφορικής του «Ιδρύματος Τεχνολογίας Έρευνας»,  συμφωνητικό παροχής υπηρεσιών για την ανάπτυξη και εγκατάσταση διαδραστικών πολυμεσικών συστημάτων. Πρόκειται για υποέργο της Πράξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» η οποία έχει ενταχθεί στο Ε.Π. «Πελοπόννησος 2014-2020».

Το Υποέργο περιλαμβάνει την ανάπτυξη – παραμετροποίηση του λογισμικού που θα χρησιμοποιηθεί στα διαδραστικά συστήματα (συμπεριλαμβανομένων και των έτοιμων λογισμικών που θα αγοραστούν και θα παραμετροποιηθούν), την ανάπτυξη – παραμετροποίηση του συστήματος διαχείρισης και διάθεσης του περιεχομένου των συστημάτων (συμπεριλαμβανομένων και των έτοιμων λογισμικών που θα αγοραστούν και θα παραμετροποιηθούν), την παραγωγή – προσαρμογή του ψηφιακού περιεχομένου που θα χρησιμοποιηθεί στα συστήματα, την εγκατάσταση των διαδραστικών συστημάτων στα δύο τουριστικά καταστήματα πληροφόρησης και την προσαρμογή τους στο χώρο καθώς και την πιλοτική και δοκιμαστική λειτουργία των συστημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages