Ίσες ευκαιρίες ζητούν οι Σύλλογοι γονέων τεσσάρων δημοτικών σχολείων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ίσες ευκαιρίες ζητούν οι Σύλλογοι γονέων τεσσάρων δημοτικών σχολείων

Ίσες ευκαιρίες ζητούν οι Σύλλογοι γονέων τεσσάρων δημοτικών σχολείων

Share This

 


Ίσες ευκαιρίες και έναν δάσκαλο σε κάθε τάξη ζητούν μέσω κοινής ανακοίνωσης τους μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων Δωρίου, Κάμπου, Κορώνης και Μερόπης που προαναγέλλουν νέα κινητοποίηση σητν Καλαμάτα το μεσημέρι της Παρασκευής

“Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των υποβαθμισμένων σχολείων ανακοινώνουν την νέα – τρίτη κατά σειρά – παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην αντιπαιδαγωγική απόφαση της κας Σιούτη.
Την Παρασκευή 1/10/2021 και ώρα 14:00 θα βρεθούμε ξανά στην Καλαμάτα μπροστά από το διοικητήριο για να διαδηλώσουμε για το αυτονόητο δικαίωμα των παιδιών μας στην εκπαίδευση και τις ίσες ευκαιρίες. Τα παιδιά μας δικαιούνται να κάνουν ύλη που να αρμόζει στην ηλικία τους και να παρακολουθήσουν μαθήματα ίσα σε ποιότητα και ποσότητα με κάθε άλλο μαθητή δημοτικού σχολείου.
Δεν σταματάμε, δεν ησυχάζουμε έως ότου παρθεί πίσω η άδικη και εις βάρος των παιδιών μας απόφαση.
Καλούμε μαζί μας τους κατοίκους των περιοχών μας, τους εκπαιδευτικούς μας και κάθε ελεύθερο άνθρωπο που θέλει να συμπαρασταθεί στον δίκαιο αγώνα μας.
Κάθε τάξη και δάσκαλος.
Τα παιδιά μας θέλουν δασκάλους και σχολεία
Όχι εξορθολογισμό και συνδιδασκαλία.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages