Σε κατεδάφιση επικίνδυνων κτισμάτων για εξωραισμό της πόλης προχωρά ο Δήμος Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σε κατεδάφιση επικίνδυνων κτισμάτων  για εξωραισμό της πόλης προχωρά ο Δήμος Καλαμάτας

Σε κατεδάφιση επικίνδυνων κτισμάτων για εξωραισμό της πόλης προχωρά ο Δήμος Καλαμάτας

Share This

 



Επικίνδυνα κτίσματα ιδιοκτησίας του Δήμου Καλαμάτας τα οποία θα υποδείξει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, πρόκειται να κατεδαφιστούν στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Πρόκειται για συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες θα γίνουν σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται και ακολουθούνται από το Δήμο Καλαμάτας όσον αφορά στα ετοιμόρροπα και επικίνδυνα κτήρια εντός των διοικητικών ορίων του. Μάλιστα, υπάρχουν οι επιτροπές επικινδύνων που προχωρούν κατά περίπτωση εφαρμόζοντας τη νομοθεσία.

Παράλληλα, συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, μελέτη για το έργο «ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ», προϋπολογισμού 20.000 €. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από δημοτικούς πόρους και αφορά στην κατεδάφιση και απομάκρυνση των προϊόντων κατεδαφίσεων επικινδύνων κτισμάτων ιδιοκτησίας του Δήμου Καλαμάτας, που έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνος ετοιμόρροπα ή έχουν καταστεί τελεσίδικες οι εκθέσεις επικινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages