O ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ την νέα σεζόν η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του Απόλλωνα Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

O ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ την νέα σεζόν η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του Απόλλωνα Καλαμάτας

O ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ την νέα σεζόν η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του Απόλλωνα Καλαμάτας

Share This

 



Η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του Απόλλωνα Καλαμάτας η οποία φέτος θα αγωνιστεί στην Pre League Βόλεϊ Γυναικών, έχει υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες για άνοδο. Αποτελώντας έναν ακόμη πρεσβευτή του τόπου μας και θέλοντας να επιτύχει τους υψηλούς της στόχους η τοπική ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια του κόσμου και των τοπικών φορέων και στο πλαίσιο αυτό είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο.

Στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, ο δήμαρχος ενημερώθηκε από την πρόεδρο του τμήματος Βίκυ Καραμπάτσου, τον προπονητή Μπάμπη Μιτσκίδη και αθλήτριες του Απόλλωνα, για την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και τους στόχους της Καλαματιανής ομάδας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Pre League.

Ο κ. Βασιλόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια της ομάδας, τονίζοντας ότι ο Δήμος θα συνεχίσει -όπως μέχρι σήμερα πράττει- να στηρίζει αθλητικές προσπάθειες, συλλογικές και ατομικές, στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages