ΕΡΧΕΤΑΙ διπλός έλεγχος για τους εμβολιασμένους, θα χρειάζεται και ταυτότητα εκτός από πιστοποιητικό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΕΡΧΕΤΑΙ διπλός έλεγχος για τους εμβολιασμένους, θα χρειάζεται και ταυτότητα εκτός από πιστοποιητικό

ΕΡΧΕΤΑΙ διπλός έλεγχος για τους εμβολιασμένους, θα χρειάζεται και ταυτότητα εκτός από πιστοποιητικό

Share This

 



Διπλός αναμένεται να γίνει άμεσα ο έλεγχος και των εμβολιασμένων για την είσοδό τους σε καταστήματα εστίασης, καθώς εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα χρειάζεται και ταυτότητα.

Και την ταυτότητά τους εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα χρειάζεται να φέρουν οι εμβολιασμένοι πελάτες σε καταστήματα εστίασης, σύμφωνα με σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση. Αυτό καθώς σε πολλές περιπτώσεις, πελάτες έχουν προσπαθήσει να μπουν σε καταστήματα με πιστοποιητικά φίλων και γνωστών τους.
Αν τελικά η κυβέρνηση, επιβάλλει το συγκεκριμένο μέτρο, αυτό θα έρθει μόλις η θερμοκρασία αρχίσει να πέφτει και οι συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους θα γίνουν συχνότερες, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για τη διασπορά του ιού.
Και με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να αποκλείσει την είσοδο ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους εστίασης, κάτι που φοβάται για ενδεχόμενη διασπορά του ιού, που θα φέρει μια νέα πίεση του συστήματος υγείας
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages