Καθαρισμοί των αποστραγγιστικών τάφρων στο Διαβολίτσι και στο Κεντρικό - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

Καθαρισμοί των αποστραγγιστικών τάφρων στο Διαβολίτσι και στο Κεντρικό

Καθαρισμοί των αποστραγγιστικών τάφρων στο Διαβολίτσι και στο Κεντρικό

Share This

 


Συνεχίζονται οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στις πυρόπληκτες περιοχές της Μεσσηνίας. Ολοκληρώθηκαν οι καθαρισμοί των αποστραγγιστικών τάφρων στο Διαβολίτσι και στο Κεντρικό, στα πλαίσια των αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων που υλοποιεί η ΠΕ Μεσσηνίας, χρησιμοποιώντας τον εκσκαφέα / φορτωτή τύπου JCB που διαθέτει και τις επόμενες ημέρες θα κατευθυνθούν σε ρέματα στην Ηλέκτρα. Η περιστρεφόμενη τσάπα συνεχίζει τους καθαρισμούς από το Κεντρικό έως τη διασταύρωση προς Μαντζάρι, στο ρέμα Παναγιωτάκαινα,  με ταυτόχρονη απομάκρυνση των προϊόντων καθαρισμού, με τη συνδρομή φορτηγού από το Δήμο Οιχαλίας.

Επιπλέον, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία των οικισμών της περιοχής του Δήμου Οιχαλίας, έχουν δημιουργηθεί λεκάνες ηρεμίας στο ρέμα Βίας, το οποίο κατά το παρελθόν έχει δημιουργήσει πλημμυρικά φαινόμενα.

Οι εργασίες αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων θα συνεχιστούν και προβλέπεται να παρέμβουν σε επίμαχες θέσεις που εγκυμονούν κινδύνους στις κοινότητες Παραπουγκίου, Κεντρικού, Μάλτας, Μαντζάρι, Διαβολίτσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages