Οι πυρόπληκτες περιοχές στην ατζέντα της συνάντησης της δημάρχου Οιχαλίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οι πυρόπληκτες περιοχές στην ατζέντα της συνάντησης της δημάρχου Οιχαλίας

Οι πυρόπληκτες περιοχές στην ατζέντα της συνάντησης της δημάρχου Οιχαλίας

Share This

 


Τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα επισκέφθηκε η δήμαρχος Οιχαλίας Γιώτα Γεωργακοπούλου, ο αντιδήμαρχος Ηλίας Ντονάς, και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ.Τασιόπουλος, έχοντας στην ατζέντα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών του Δήμου Οιχαλίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα συνεργασίας και ιδιαιτέρως συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου μας και συγκεκριμένα κατατέθηκε ένα τεχνικό δελτίο ύψους 680.000€ που αφορά τις πυρόπληκτες περιοχές της Δ.Ε Ανδανίας, ο αναπληρωτής υπουργός δεσμεύτηκε ότι το μεγαλύτερο μέρος του τεχνικού δελτίου θα χρηματοδοτηθεί από το υπουργείο. Επίσης συζητήθηκαν κάποια προβλήματα που έχουν προκύψει με τα έργα «Aνάπλαση ιστορικών χώρων και Διαμόρφωση Κεντρικής Πλατείας τ.κ. Άνω Δωρίου-Σουλιμά» στο σημείο που ορκίστηκαν στα όπλα οι Ντρέδες κατά την Επανάσταση του 1821  και στο έργο «Ανακατασκευή Πατρικής Οικίας Μαρίας Κάλλας» στο Νεοχώριο Ιθώμης καθώς λόγω του ότι δεν υπογράφηκαν προγραμματικές συμβάσεις από την προηγούμενη Δημοτική αρχή δεν μπορούν να εξοφληθούν από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ο κ.Πέτσας δεσμεύτηκε ότι αυτός και το επιτελείο του θα διερευνήσουν το θέμα.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ.Πέτσα για το πραγματικό ενδιαφέρον που έδειξε για τα αιτήματα του Δήμου μας” αναφέρει το σχετικο δελτίο Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages