Θεσσαλονίκη η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕΚ “Υλικό Καποδίστριας” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Θεσσαλονίκη η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕΚ “Υλικό Καποδίστριας”

Θεσσαλονίκη η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕΚ “Υλικό Καποδίστριας”

Share This

 


Εξαιρετική επιτυχία  είχε την, Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη η παράσταση “Υλικό Καποδίστριας”, συμπαραγωγή των ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και Ρούμελης.

Εξαιρετικά επιτυχημένη υπήρξε η παράσταση “Υλικό Καποδίστριας”, η συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, η οποία ανέβηκε το βράδυ χθες Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο Σινέ Ελληνίς.

Η εν λόγω παράσταση, η είσοδος του κοινού στην οποία ήταν δωρεάν, ήταν προσφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου -ως τιμώμενης στη φετινή 85η ΔΕΘ- για την Επέτειο των 200 Χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και είχε την υποστήριξη της ΔΕΘ – HELEXPO.

Τους θεατές καλωσόρισε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκωνας Τζινιέρης, ενώ στις δράσεις που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση αναφέρθηκε ο συνεργάτης της Πέτρος Σαραντάκης.

Μεταξύ των θεατών ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας όπως επίσης εκπρόσωποι από την μητρόπολη Θεσσαλονίκης, του Γ΄ Σώματος Στρατού και του Συλλόγου Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης “Ο Κολοκοτρώνης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages