Σύσκεψη για την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 Σύσκεψη για την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία της Καλαμάτας

Σύσκεψη για την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία της Καλαμάτας

Share This

 


Κανονικά πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, η προσέλευση των μαθητών στα σχολεία του Δήμου Καλαμάτας. Τα σχολικά συγκροτήματα που τελούσαν υπό κατάληψη τις προηγούμενες ημέρες επανήλθαν σε λειτουργία.

Αυτή ήταν η ενημέρωση που δόθηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης με θέμα τις καταλήψεις και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Σημειώνεται ότι η καταγραφή για τις ζημιές που προκλήθηκαν συνεχίζεται, ενώ ήδη συνεργεία του Δήμου προχωρούν σε αποκατάσταση φθορών και καθαρισμούς.

Πέραν των καμερών που έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν σε ώρες εκτός ωραρίου λειτουργίας, αποτρεπτικός παράγοντας για τη συνέχιση των καταλήψεων, σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς ήταν και η άμεση έναρξη τηλε-εκπαίδευσης για τα σχολεία εκείνα που τελούσαν υπό κατάληψη.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, συμμετείχε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Νίκος Πεφάνης, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας Παναγιώτης Νάκης, ο Αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηλίας Γυφτέας, η Γ.Γ. του Δήμου Μαρία Νταμάτη, στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages