Υποψήφιος και πάλι για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας ο Κώστας Μαργέλης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Υποψήφιος και πάλι για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας ο Κώστας Μαργέλης

Υποψήφιος και πάλι για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας ο Κώστας Μαργέλης

Share This

 



Μπορεί να ακούστηκαν πολλά τα προηγούμενα χρόνια για ενασχόλησή του με την Αυτοδιοίκηση και διεκδίκηση της ψήφου των πολιτών σε αρκετά επίπεδα, ο ίδιος όμως, μοιάζει να εστιάζει σε εκείνη των συναδέλφων του. Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστα Μαργέλη, ο οποίος με επιστολή στους συναδέλφους του που κοινοποίησε στα Μέσα, δηλώνει την πρόθεσή του να είναι κα πάλι υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

«Τα έτη 2008, 2011 και 2014, τιμώμενος από την εμπιστοσύνη σας, είχα κληθεί να εκπροσωπήσω, ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, τα συμφέροντα και τις αγωνίες των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, μέσα σε ένα ρευστό περιβάλλον και στις κρισιμότερες ίσως στιγμές που έζησε η χώρα μας στην πρόσφατη ιστορία της.

Σήμερα σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου, έχοντας παράλληλα και την ενημέρωση από τον νυν Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κ. Περικλή Ξηρογιάννη, ότι  ο ίδιος δεν θα υποβάλει ξανά υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές για την εκλογή Προέδρου του Συλλόγου μας.

Με το θάρρος του ανθρώπου που τήρησε και τηρεί τις υποσχέσεις του.

Με την συνείδηση και τη γνώση του λειτουργού της μαχόμενης δικηγορίας.

Με την υπευθυνότητα του ανθρώπου που στις προηγούμενες τρεις θητείες μου πορεύθηκα με αποκλειστικό γνώμονα το συλλογικό συμφέρον μας και με μοναδική έγνοια μου να μην προδώσω την εμπιστοσύνη ούτε ενός συναδέλφου μας.

Με την παρουσία μου στην θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και με άριστη, καθοριστική και εποικοδομητική πάντα συνεργασία με όλα ανεξαιρέτως τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, όλα τα προηγούμενα χρόνια, ήμουν πάντοτε δίπλα σε κάθε συνάδελφο, όποτε με χρειάστηκε, προστάτευσα τους συναδέλφους, όποτε μου ζητήθηκε, από ανάρμοστες συμπεριφορές και ποτέ δεν εκμεταλλεύθηκα, ούτε προς στιγμήν, τη θέση του Προέδρου προς ίδιον όφελος.

Σήμερα σας διαβεβαιώνω, ότι, όπως πάντοτε έπραττα και στο παρελθόν,  έτσι, με την ίδια πίστη και αφοσίωση  θα ασχολούμαι κάθε ημέρα και κυριολεκτώ κάθε ημέρα, για την επίλυση των θεμάτων του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας και των μελών του,  αφού είναι βαθιά μου πεποίθηση ότι η θέση του Προέδρου είναι θέση βαριάς ευθύνης και προσωπικών στερήσεων, τόσο του επαγγελματικού χρόνου όσο και της προσωπικής ηρεμίας.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα αγωνιστώ μέσα σε πνεύμα συλλογικότητας, αλληλεγγύης και ειλικρινούς αφοσίωσης στο έργο μου, θα στοχεύω αφενός στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που βασανίζουν τους Δικηγόρους και αφετέρου στην ενίσχυση και ανάδειξη του θεσμικού ρόλου του Δικηγόρου και του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας στην κοινωνία. Στόχος μου θα είναι η συνεχής βελτίωση του επιπέδου άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος, τόσο εντός των αιθουσών των Δικαστηρίων, όσο και στον ευρύτερο τομέα των Υπηρεσιών.

Με τη διάθεση να συνεχίσω την κοινή προσπάθεια, θα εκτεθώ εκ νέου στην κρίση σας, ως υποψήφιος για την Προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας. Η ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου, θα είναι για εμένα τιμή και κινητήριος δύναμη για να εξακολουθήσω να εργάζομαι σκληρά, σεβόμενος τους δεσμούς που μας συνδέουν.

Οι επερχόμενες εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας αποτελούν μια νέα πρόκληση: Όλοι μαζί ενωμένοι να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε ένα καλύτερο «σήμερα», αλλά και το  ασφαλές  «αύριο» του λειτουργήματός μας,  με τους Δικηγόρους δυνατούς και την κοινωνία στο πλευρό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages