ΠΑΤΗΣΑΝ ΓΚΑΖΙ στην Καλαμάτα για το πρώτο κουδούνι - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΑΤΗΣΑΝ ΓΚΑΖΙ στην Καλαμάτα για το πρώτο κουδούνι

ΠΑΤΗΣΑΝ ΓΚΑΖΙ στην Καλαμάτα για το πρώτο κουδούνι

Share This

Με το δεξί σε ό,τι αφορά στις κτιριακές υποδομές θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά στην Καλαμάτα, καθώς έχουν καταβληθεί όλες οι δυνατές προσπάθειες προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια ζητήματα είχαν καταγραφεί στα σχολεία. Ο ί
διος ο δήμαρχος άλλωστε, όπως έκανε και σήμερα στο 5ο Λύκειο της πόλης, έχει επισκεφθεί τα περισσότερα από αυτά με τους οιωνούς πολύ καλούς, αφού λεπτομέρειες όπως η τοποθέτηση καθαριστριών έχουν ήδη διευθετηθεί και το βλέμμα πια, στρέφεται στη Δευτέρα. 
 Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω Σχολείο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με τον κ. Μπουγά να υπογραμμίζει την καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της εκπαιδευτικής κοινότητας και του Δήμου. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, με αφορμή την επίσκεψη στο 5ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του είχε τονίσει ότι είναι σημαντικό να συντηρηθούν όσο καλύτερα γίνεται τα σχολεία και στο πλαίσιο αυτό πολλές είναι οι παρεμβάσεις που εξελίχθηκαν κατά τη θερινή περίοδο αλλά και θα ακολουθήσουν, είτε μέσω της μεγάλης εργολαβίας που είναι ενεργή, είτε με μέσα και προσωπικό του Δήμου. Ο κ. Βασιλόπουλος ευχαρίστησε, επίσης, τον κ. Μπουγά για την πολύ καλή δουλειά και προσφορά του, διατηρώντας το Σχολείο στη σημερινή του κατάσταση, περιποιημένο και φιλόξενο για τους μαθητές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages