ΜΕΓΑΛΗ σύσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕΓΑΛΗ σύσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

ΜΕΓΑΛΗ σύσκεψη στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Share This

 


Τόπος γόνιμου προβληματισμού, προτάσεων και αποτύπωσης της κατάστασης που υπάρχει στην πυρόπληκτη ζώνη ήταν σήμερα το Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Φυσικά, δεν είναι μόνο οι συνέπειες από το πέρασμα των πυρκαγιών που αφήνουν πίσω τους αρκετά ζητήματα, στο… μενού βρέθηκαν και τα όσα υφίσταται η επιχειρηματική κοινότητα και με την πανδημική κρίση – που τοπικά έχει να αντιμετωπίσει και τα νέα μέτρα περιοριστικού χαρακτήρα.

Όλα αυτά εξελίχθηκαν στην σύσκεψη με μέλη της Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων υπό τον Πρόεδρό της Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθά και μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με την συμμετοχή των Βουλευτών Μεσσηνίας, φορέων, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
 
Σκοπός η ενημέρωση για τις ανάγκες των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές και στόχος ο καθορισμός των επόμενων κινήσεων για τη στήριξη των πυρόπληκτων επιχειρήσεων, ιδιαιτέρως μέσα στη ταυτόχρονη πανδημική κρίση.
Επισημάνθηκε η αναγκαιότητα συγκεκριμένων παρεμβάσεων για να επιτευχθεί ο εθνικός στόχος της επιστροφής στην κανονικότητα με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.
Περισσότερα σε λίγο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages