Αιτήσεις στο ΙΕΚ Καλαμάτας του ΟΑΕΔ για ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αιτήσεις στο ΙΕΚ Καλαμάτας του ΟΑΕΔ για ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς

Αιτήσεις στο ΙΕΚ Καλαμάτας του ΟΑΕΔ για ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς

Share This

 



Ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου θα προσληφθεί από τον ΟΑΕΔ και για το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης στην Καλαμάτα, για το έτος κατάρτισης 2021-2022.
Με απόφαση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού καλούνται όσοι ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση μέχρι την Κυριακή 29/8/2021 στις 23:59.Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας στο gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISNET στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr – Εκπαίδευση – Κατάρτιση και εκπαιδευτικό περιεχόμενο – Αίτηση ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΙΕΚ – ΟΑΕΔ.


Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων που αναφέρονται στην προκήρυξη θα υποβληθούν ηλεκτρονικά σε μορφή PDF.

Αναλυτικές πληροφορίες για τους υποψήφιους εκπαιδευτές έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ στο www.oaed.gr και στο gov.gr.

Για το ΙΕΚ Καλαμάτας μπορούν να καταθέσουν αίτηση υποψήφιοι των κλάδων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, Τεχνικής Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages