ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ

Share This

Οριακή παραμένει η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, στο οποίο οι νοσηλείες αυξάνονται καθημερινά, μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων στο νομό. Οι γιατροί και το λοιπό προσωπικό υψώνει κραυγή αγωνίας, με την επόμενη μέρα, εξαιρετικά κρίσιμη.

Για μια ακόμη ημέρα η «κόκκινη» Μεσσηνία δίνει τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων. Από τα 3.273 νέα κρούσματα  που ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ο ΕΟΔΥ, τα 106 εντοπίζονται στην περιοχή μας.

Η Αττική διατηρεί τη θλιβερή πρωτιά με 770 από τα συνολικά 3273 σημερινά κρούσματα, ενώ και η Θεσσαλονίκη μετρά  αρκετά υψηλό αριθμό. Συγκεκριμένα σήμερα δίνει 319 κρούσματα. Άνω των 100 τα κρούσματα και στην περιοχή της Αχαϊας, που σήμερα έχει 122.Ακολουθεί η Ηλεία με 97 νέες μολύνσεις.

Στην Αργολίδα σήμερα εντοπίζονται 20, 21 στην Αρκαδία,  35 στην Κορινθία και 31 στη Λακωνία.

Κρίσιμη παραμένει η εικόνα της κλινικής COVID 19 της Καλαμάτας, όπου σήμερα Τετάρτη 25/8/2021 νοσηλεύονται εξήντα επτά (67) ασθενείς.

Έγιναν δέκα (10) εισαγωγές. Δόθηκαν τέσσερα (4) εξιτήρια.

Στη λίστα θανάτων προστίθενται δυο ακόμη, καθώς σήμερα καταγράφηκε ο θάνατος ενός άνδρα 86 ετών και ενός ακόμη άνδρα 92 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages