Ο Δήμος Οιχαλίας για την βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Δήμος Οιχαλίας για την βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές

Ο Δήμος Οιχαλίας για την βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές

Share This

 


Η φωτιά στις αρχές Αυγούστου στον Δήμο μας άφησε πίσω καμμένη γη και πολλά προβλήματα για τους συμπολίτες του Δήμου μας. Προσπαθήσαμε να  διαχειριστούμε την κατάσταση με ψυχραιμία έτσι ώστε να μην κινδυνεψει καμία ανθρώπινη ζωή και τραυματιστεί κανείς. Στις προσπάθειες μας στάθηκαν δίπλα μας πολλοί και αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά για ότι έχουν κάνει, όπως και να έδρασαν και ότι προσέφεραν.

Η  αλληλεγγύη που υπέδειξαν τόσοι πολλοί συνάνθρωποι μας είναι συγκινητική και τεράστια κατά την διάρκεια των πυρκαγιών αλλά και τις ακόλουθες μέρες.

Ο Δήμος Οιχαλίας θέλει να εκφράσει ένα τεράστιο Ευχαριστώ  σε όλους αυτούς που βοήθησαν   να σβήσουν τις  πυρκαγιές, στο Πυροσβεστικό σώμα, στην Αστυνομική διευθυνση Μεσσηνίας, στο Αστυνομικό τμήμα Οιχαλίας, στους υπαλλήλους της πολιτικής προστασίας του Δήμου, στον Ερυθρό σταυρό  και στους εθελοντές  του Δήμου και γειτονικών Δήμων που οι ηρωικές τους προσπάθειες ήταν και είναι υπερπολύτιμες σε καθημερινή βάση.

Μπράβο σε όσους έσπευσαν να βοηθήσουν  ανθρώπους, χωριά και ζώα. Μπράβο στους συνανθρώπους μας που βοήθησαν με τον τρόπο τους και την προσφορά τους  την επομένη δύσκολη μέρα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages