ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας: Υλική βοήθεια και Υπηρεσίες Συμβουλευτικής στους πληγέντες από τις φωτιές Δήμους - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας: Υλική βοήθεια και Υπηρεσίες Συμβουλευτικής στους πληγέντες από τις φωτιές Δήμους

ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας: Υλική βοήθεια και Υπηρεσίες Συμβουλευτικής στους πληγέντες από τις φωτιές Δήμους

Share This

 



Στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών μας από τις φωτιές κατοίκους της Μεσσηνίας και κυρίως των Δήμων Οιχαλίας και Πύλου –Νέστορος   στέκεται το ΚΕΠΕΠΨΥ προσφέροντας υλική βοήθεια και υπηρεσίες συμβουλευτικής.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης, το ΚΕΠΕΠΨΥ θα παρέχει τόσο υλική βοήθεια σε πληγέντες κατοίκους, καθ’ υπόδειξη των κοινωνικών υπηρεσιών των δύο δήμων, όσο και Υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου. Οι υπηρεσίες θα παρέχονται είτε στο χώρο του Κέντρου, είτε σε χώρο που θα επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι.

Η παροχή υλικής  βοήθειας από το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας θα γίνει βάσει καταλόγου αγαθών που θα αιτηθούν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων.

Η αγορά θα γίνει από το ΚΕΠΕΠΨΥ από επιχειρηματίες της περιοχής και η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων, υπό την επίβλεψη μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου.

Τις δύσκολες αυτές ώρες που περνά η χώρα μας  με τις φωτιές δεν θα μπορούσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας να μείνει αμέτοχο στον πόνο των συνανθρώπων μας και με τα μέσα που διαθέτει θα συμβάλει και αυτό με τον τρόπο του στην ανακούφιση του.

Το ΔΣ του ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας με την βοήθεια αυτή θέλει να «ρίξει μία σταγόνα στο ποτήρι της ανάγκης».

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΠΕΠΨΥ

Άγγελος Χρονάς

Εκπρόσωπος Περιφέρειας Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages