Η Ευρωπαϊκή Ένωση αγοράζει φάρμακο για θεραπεία κατά του κορονοϊού - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αγοράζει φάρμακο για θεραπεία κατά του κορονοϊού

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αγοράζει φάρμακο για θεραπεία κατά του κορονοϊού

Share This

 


Συμβόλαιο για την προμήθεια έως 220.000 δόσεων της ερευνητικής θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων υπέγραψε η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το φάρμακο της GlaxoSmithKline κατά του κορονοϊού, αναπτύσσεται από κοινού με την εταιρεία των ΗΠΑ Vir Biotechnology και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ασθενων υψηλού κινδύνου με ήπια συμπτώματα που δεν χρειάζονται συμπληρωματικό οξυγόνο, ανέφερε η Επιτροπή.
Η συμφωνία είναι μια ώθηση στην εργασία της GSK για πιθανές θεραπείες για την COVID-19 αφότου η εταιρία έπαιξε έναν περιορισμένο ρόλο στην ανάπτυξη εμβολίων. Αντί να παρασκευάσει το δικό της εμβόλιο κατά του κορονοϊού, η GSK επικέντρωσε τις προσπάθειές της στην προσφορά βοήθειας σε άλλες εταιρείες και έχει συνεταιριστεί με τη Sanofi για την ανάπτυξη ενός εμβολίου.
Σε ανακοίνωσή της η GSK επιβεβαίωσε σήμερα τη συμφωνία λέγοντας πως αποτελεί ένα «κρίσιμο βήμα προς τα εμπρός για τη θεραπεία περιστατικών COVID-19 στην Ευρώπη». Το φάρμακο περιλαμβάνεται τώρα στην κυλιόμενη διαδικασία αξιολόγησης από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA).
Τι είναι τα μονοκλωνικά αντισώματα
Τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι πρωτεΐνες που έχουν συντεθεί στο εργαστήριο και μιμούνται την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να καταπολεμά τον κορωνοϊό. Συνδέονται στην ακίδα πρωτεΐνης και έτσι εμποδίζουν την προσκόλληση του ιού στα ανθρώπινα κύτταρα.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύναψε περίπου 200 συμβάσεις, για διαφορετικά ιατρικά αντίμετρα, αξίας άνω των 12 δισεκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την τρέχουσα σύμβαση-πλαίσιο με την GlaxoSmithKline, τα κράτη μέλη μπορούν να αγοράσουν το sotrovimab (VIR-7831), εάν και όταν χρειαστεί, αφού λάβει είτε άδεια έκτακτης ανάγκης στο οικείο κράτος μέλος είτε (υπό όρους) άδεια κυκλοφορίας σε επίπεδο ΕΕ από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

1 σχόλιο:

  1. Γεια σας και καλωσορίσατε στην Spotcap Global Financial Services, με λένε Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

    Χρειάζεστε επειγόντως οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες Δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Σε άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια ιδίων κεφαλαίων από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκής εξασφάλιση, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Όχι άλλες ώρες αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις σε τράπεζες. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου 24 ωρών παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε αμέσως απάντηση

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages