Μ.Μαντίνεια: 52χρονος σκότωσε την 86χρονη μάνα του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μ.Μαντίνεια: 52χρονος σκότωσε την 86χρονη μάνα του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Μ.Μαντίνεια: 52χρονος σκότωσε την 86χρονη μάνα του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Share This

ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στη Μικρή Μαντίνεια. Γιος σκότωσε με μαχαίρι τη μητέρα του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει. 
Πρόκειται για 52χρονο πρώην τρόφιμο ψυχιατρείου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάρει πριν λίγες μέρες εξιτήριο, και σήμερα νωρίς το πρωί ευρισκόμενος στο σπίτι που ζούσε με την ηλικιωμένη μητέρα του, άρπαξε ένα μαχαίρι και κατάφερε χτύπημα στη μητέρα του, ηλικίας 86χρονών, το οποίο απ’ότι φαίνεται απέβη μοιραίο για τη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη ηλικιωμένη φέρει σφοδρό χτύπημα από μαχαίρι στο λαιμό της, ιδιαίτερης έντασης και αγριότητας, που απέβη μοιραίο για τη ζωή της. Στη συνέχεια, και μόλις αντιλήφθηκε τι είχε γίνει, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, με το ίδιο μαχαίρι. ΕΙΧΕ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ Ωστόσο, ήδη από χθες αργά το βράδυ ο ίδιος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του, αφού πρώτα επιχείρησε να βάλει φωτιά. Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστικό όχημα και η Αστυνομία και προσπαθούσαν να τον πείσουν να εγκαταλείψει τα σχέδιά του. Τελικά, νωρίς σήμερα το πρωί ο 52χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε τη μητέρα του. ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία με παραβατικές συμπεριφορές. Ο δράστης του εγκλήματος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου χειρουργείται, αφού αυτοτραυματίστηκε, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages