28 περιφερειακοί σύμβουλοι ζητούν έκτακτη σύγκληση του ΠεΣυΠ για τις πυρκαγιές - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

28 περιφερειακοί σύμβουλοι ζητούν έκτακτη σύγκληση του ΠεΣυΠ για τις πυρκαγιές

28 περιφερειακοί σύμβουλοι ζητούν έκτακτη σύγκληση του ΠεΣυΠ για τις πυρκαγιές

Share This

 



Είκοσι οκτώ περιφερειακοί σύμβουλοι ζητούν με υπογραφές έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβούλιου Πελοποννήσου για τις πυρκαγιές.
Όπως σημειώνουν: «Με δεδομένο ότι η Περιφερειακή Αρχή δεν έχει πρόθεση να συγκαλέσει άμεσα συνεδρίαση του ΠεΣυΠ με θέμα την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις πυρκαγιές, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το δρόμο των υπογραφών. Για αυτό το λόγο ζητάμε οι κάτωθι περιφερειακοί σύμβουλοι με τις υπογραφές μας τη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου με βάση με βάση το άρθρο 167 παρ. 3 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 100 του Ν. 4555/2018 και όπως ισχύει με την εγκύκλιο της 20 Αυγούστου 2019 του υπουργείου Εσωτερικών μετά 6 ημέρες, όπως ακριβώς ορίζει ο νόμος, για να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση του ΠεΣυΠ για το θέμα: “Τα προβλήματα που δημιούργησαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Πελοπόννησο και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση των άμεσων και μακροπρόθεσμων συνεπειών”.


Οι υπογράφοντες περιφερειακοί σύμβουλοι: Πετράκος Αθανάσιος, Δρούγκας Δημοσθένης, Δέδες Γεώργιος, Βεργινάδη Μαρία, Δημητρακοπούλου Ευγενία, Καρούζος Χρήστος, Καρσιώτης Χρήστος, Μποζίκης Αναστάσιος, Πουλοκέφαλος Γεώργιος, Λυμπεροπούλου Δήμητρα, Κάτσαρης Παναγιώτης, Μπουντρούκας Ιωάννης, Γκιλίτσης Νικόλαος , Σπυριδάκου Μαργαρίτα, Τατούλης Πέτρος, Γιαννακούρας Βαγγέλης, Νικολάκου Κωνσταντίνα, Πισιμίσης Αθανάσιος, Γκούνης Απόστολος, Ρουμελιώτης Γεώργιος, Λυμπέρης Αντώνιος, Κορώνη- Παπαντωνίου Κλειώ, Μπούζα Αντωνία, Τζανετέα Αδαμαντία (Ντία), Σκούρος Χαράλαμπος, Σταματάκος Μιχαήλ, Κανελλάκης Ηλίας και Πετρίτσης Γιώργος.

Υ.Γ . Επισημαίνουμε ότι: Με βάση τη τελευταία εγκύκλιο του ΥΠΕΣ (την 55η εγκύκλιο του ΥΠΕΣ Αθήνα, 9/8/2021 Αριθμ. Πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/175/οικ. 15910), η συνεδρίαση πρέπει να γίνει δια ζώσης για τους εμβολιασμένους περιφερειακούς συμβούλους και μέσω τηλεδιάσκεψης για όποιον –α , συνάδελφο δεν είναι πλήρως εμβολιασμένος –η».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages