ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΚΡΗΞΗ” ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΚΡΗΞΗ” ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ

ΜΕΣΣΗΝΙΑ-ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΚΡΗΞΗ” ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ

Share This


 Δραματική η επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας της Μεσσηνίας με 30 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα να καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο από τον ΕΟΔΥ, και να σημαίνουν συναγερμό στις υγειονομικές αρχές. Μετά τα 23 χθεσινά κρούσματα, σήμερα έχουμε άλλα 30, με αποτέλεσμα μέσα σε 6 μέρες στη Μεσσηνία να έχουν εντοπιστεί και επιβεβαιωθεί 89 νέα κρούσματα, βάζοντας τον Νομό μας “στο μικροσκόπιο” των υγειονομικών αρχών, και θέτοντας εν αμφιβόλω πλέον το πλεονέκτημα του “πράσινου” επιπέδου. Πλέον, αν συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό αύξησης κρουσμάτων, ο Νομός μας θα αλλάξει σύντομα επιδημιολογικό επίπεδο.

411 RAPID TEST ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ

411 rapid test έγιναν σήμερα. από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα, από το μόνιμο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στην Καλαμάτα, στο “Αλ.Κουμουνδούρος”.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ 5 ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Από την άλλη βέβαια σταθερή παραμένει η κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας,  με μόλις 5 ασθενείς με κορονοϊό να νοσηλεύονται στην Κλινική Covid και κανέναν στη ΜΕΘ Covid. Kαμία εισαγωγή ασθενούς δεν έγινε σήμερα αλλά και κανένα εξιτήριο δεν δόθηκε.

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΟΔΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Στο μεταξύ ο ΕΟΔΥ έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικά τα αποτελέσματα των ελέγχων της χθεσινής μέρας, με τα 23 κρούσματα που προστέθηκαν σε εκείνα των προηγούμενων ημερών, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη Μεσσηνία τις τελευταίες πέντε μέρες στα 59. Αναλυτικά τα αποτελέσματα από τα δωρεάν rapid test που έκαναν τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία την Παρασκευή. Τα υπόλοιπα, που δεν αναφέρονται, έγιναν από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα:

ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ

451 rapid test με 7 θετικά (1.55%) αφορούν σε 2 άνδρες και 5 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 32 έτη

ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΠΥΛΟΣ

41 rapid test με 1 θετικό (2.44%) αφορά σε έναν άνδρα 28 ετών

ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

158 αρνητικά rapid test

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages