Αλ. Χαρίτσηςμε μέλη του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

Αλ. Χαρίτσηςμε μέλη του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας

Αλ. Χαρίτσηςμε μέλη του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας

Share This

 


Συνάντηση είχε ο βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης, σήμερα με μέλη του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό  στο facebook  αναφέρει ότι:
Οι επαγγελματίες της εστίασης εκφράζουν την εύλογη ανησυχία τους για την πορεία του κλάδου. Μετά το πολύμηνο lockdown, η εστίαση λειτουργεί χωρίς την αναγκαία κρατική στήριξη. Ακόμα και το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την επανεκκίνηση που ανακοινώθηκε με τυμπανοκρουσίες, δεν έχει ενισχύσει ακόμα τις επιχειρήσεις της εστίασης, δύο ολόκληρους μήνες μετά την επανέναρξη της λειτουργίας τους.
Συζητήσαμε αναλυτικά και για την τελευταία απόπειρα της κυβέρνησης να διχάσει τους πολίτες σε σχέση με τον αναγκαίο εμβολιασμό και την προσπάθεια να μεταθέσει την ευθύνη του ελέγχου στις ίδιες τις επιχειρήσεις της εστίασης.
Συμφωνήσαμε ότι για την επιτυχία του προγράμματος μαζικού εμβολιασμού απαιτείται η διαμόρφωση κλίματος συναίνεσης της κοινωνίας και όχι η λογική του κοινωνικού αυτοματισμου που προσπαθεί να διαμορφώσει η κυβέρνηση, με ολέθρια αποτελέσματα για τη δημόσια υγεία αλλά και για την οικονομία.
Όπως έχουμε κάνει σε ολόκληρο το διάστημα της πανδημίας, θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε σε κοινοβουλευτικό επίπεδο τα προβλήματα και τις προτάσεις της εστίασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages