ΚΛΙΜΑΚΙΟ την Καλαμάτα τον Αύγουστο για το αντιπλημμυρικό και στη Τριφυλία - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

ΚΛΙΜΑΚΙΟ  την Καλαμάτα τον Αύγουστο για το αντιπλημμυρικό και στη Τριφυλία

ΚΛΙΜΑΚΙΟ την Καλαμάτα τον Αύγουστο για το αντιπλημμυρικό και στη Τριφυλία

Share This

 


Το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο ήταν το αντικείμενο των συναντήσεών που είχε στο Υπουργείο Υποδομών, την Τετάρτη στην Αθήνα, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.

Το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που αφορά την Καλαμάτα και αναμένεται να θωρακίσει για τα επόμενα χρόνια την περιοχή, ήταν στο επίκεντρο των συναντήσεων του δημάρχου Καλαμάτςα, κι όπως έκανε γνωστό ο κ. Βασιλόπουλος, σε συνέχεια και της δέσμευσής του, στελέχη του υπουργείου και ομάδα μελετητών θα επισκεφτεί την Καλαμάτα κατά το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου προκειμένου να ενημερώσει τόσο τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δ.Σ. όσο και τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και της ΔΕΥΑ Καλαμάτας. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, θα ακολουθήσει, με την ολοκλήρωση της μελέτης, η αποστολή της προκειμένου να λάβει έγκριση περιβαλλοντικών όρων, ενώ στόχος από την πλευρά της αναδόχου εταιρείας, είναι το έργο να έχει ξεκινήσει να υλοποιείται εντός του 2022.

Όσον αφορά θέματα και ζητήματα που έχουν απασχολήσει κατά διαστήματα τη δημόσια συζητήσει, σχετικά με το σκεπασμένο τμήμα του Νέδοντα, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι τα προβλήματα που είχαν εντοπιστεί έχουν ξεπεραστεί, κάνοντας αναφορά για ανακατασκευή του εν λόγω τμήματος. Ο κ. Βασιλόπουλο τόνισε ότι για το Δήμο δεν υπάρχει συζήτηση για το αν θα ξανακλείσει, αναφέροντας ότι «προφανώς θα ξανακλείσει» και συμπληρώνοντας ότι στοιχεία όπως η παιδική χαρά, το πάρκο, το αναψυκτήριο αποτελούν μέρος της πόλης και δεν πρόκειται να χαθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages