Μονοδρόμηση Αύρας – Μεσογείων κοντά στο κέντρο της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μονοδρόμηση Αύρας – Μεσογείων κοντά στο κέντρο της Καλαμάτας

Μονοδρόμηση Αύρας – Μεσογείων κοντά στο κέντρο της Καλαμάτας

Share This

 


Σε εφαρμογή απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εντός της ερχομένης εβδομάδας θα τεθούν σε ισχύ οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΑΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

Η προσωρινή μονοδρόμηση των οδών Αύρας (προς νότο) και Μεσογείων (προς βορρά), ώστε να αυξηθεί ο χώρος για την εξυπηρέτηση των πεζών και των μετακινούμενων με ήπιες μορφές μετακίνησης, χωρίς να μειωθούν οι θέσεις στάθμευσης,

Η επιλογή των κατευθύνσεων έγινε για να μην επιβαρυνθεί ο φωτεινός σηματοδότης στη διασταύρωση Αύρας και Κρήτης. Η υλοποίηση θα γίνει από τα συνεργεία του Δήμου με τοποθέτηση της κατάλληλης σήμανσης. Επίσης, θα «κρυφτούν» προσωρινά οι σχετικές αντίθετες ρυθμίσεις στον φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Αύρας και θα αποχρωματιστεί η διπλή διαχωριστική σήμανση στο τμήμα της οδού Αύρας που θα μονοδρομηθεί.

Η ισχύς του προσωρινού μέτρου θα είναι έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Επισημαίνεται ότι θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση, τις αμέσως επόμενες ημέρες, για την ακριβή ημέρα έναρξη ισχύος των προσωρινών μέτρων, αφού πρώτα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες από τα συνεργεία του Δήμου Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages