Υποστήριξη δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας από την Π.Ε. Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Υποστήριξη δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας από την Π.Ε. Μεσσηνίας

Υποστήριξη δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας από την Π.Ε. Μεσσηνίας

Share This


 Συνεχίζεται η υποστήριξη των δομών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στα πλαίσια αντιμετώπισης των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ειδικότερα από την ΠΕ Μεσσηνίας διατέθηκαν υλικά απαραίτητα για τη απρόσκοπτη λειτουργία των δομών αυτών, όπως απινιδωτές, ηλεκτρικά θερμόμετρα, πιεσόμετρα, συσκευές απολύμανσης, ωτοσκόπια κλπ. Ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Στάθης Αναστασόπουλος παρέδωσε τα παραπάνω υλικά στα Κέντρα Υγείας Καλαμάτας και Μεσσήνης, ενώ θα παραδοθούν άμεσα και στα Κέντρα Υγείας Μελιγαλά, Πύλου, Γαργαλιάνων και Αγίου Νικολάου, στα Περιφερειακά Ιατρεία Κάμπου και Μαυροματίου Ιθώμης καθώς και στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Περαιτέρω, στα ίδια πλαίσια και με γνώμονα την ασφάλεια των εργαζομένων στον κλάδο της υγείας, από την ΠΕ Μεσσηνίας εγκρίθηκε η διενέργεια εκατό (100) απολυμάνσεων των οχημάτων μεταφοράς ασθενών του ΕΚΑΒ Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages