Π.Ε. Μεσσηνίας: Ξεκινά το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS

Π.Ε. Μεσσηνίας: Ξεκινά το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο

Π.Ε. Μεσσηνίας: Ξεκινά το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο

Share This

 


Από την προσεχή εβδομάδα ξεκινά η εργολαβία, προϋπολογισμού 200.000 €, για τον ηλεκτροφωτισμό κόμβων και λοιπών σημείων του εθνικού και επαρχιακού δικτύου.

Η έναρξη του έργου θα γίνει από την έξοδο του Καλού Νερού έως την είσοδο της Κυπαρισσίας και από την έξοδο της Κυπαρισσίας προς τα Φιλιατρά. Στα πλαίσια του έργου θα πραγματοποιηθεί έλεγχος του υπόγειου δικτύου φωτισμού για τον εντοπισμό των προβλημάτων και στη συνέχεια θα γίνουν οι παρεμβάσεις αντικατάστασης των φωτιστικών που δεν λειτουργούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και χρόνια δεν υπήρχε ανάλογη εργολαβία, αν και οι ανάγκες ήταν πάντα στο επίπεδο οδοφωτισμού αυξημένες. Το έργο, εκτός των ανωτέρω παρεμβάσεων προβλέπει αντίστοιχες εργασίες στο Δώριο, στην περιοχή Γιαννίτσαινας, στη γέφυρα Μαυροζούμενας, στο Βασιλικό και στο Χατζή, ενώ προγραμματίζεται και νέα εργολαβία να δημοπρατηθεί με το ίδιο αντικείμενο, για την αντιμετώπιση των θεμάτων φωτισμού του εθνικού και επαρχιακού δικτύου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages