Τίμησαν στην Πολιανή τη μνήμη των Ηρώων Παπαφλέσσα και Αναγνωσταρά - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Τίμησαν στην Πολιανή τη μνήμη των Ηρώων Παπαφλέσσα και Αναγνωσταρά

Τίμησαν στην Πολιανή τη μνήμη των Ηρώων Παπαφλέσσα και Αναγνωσταρά

Share This

 


Εκδήλωση μνήμη για τους καταγομένους από την Πολιανή Ηρώων της Επανάστασης του 1821, Γρηγορίου Δικαίου – Παπαφλέσσα και Χρήστου Κορομηλά – Αναγνωσταρά διοργάνωσε ο Δήμος Καλαμάτας και η Κοινότητα Πολιανής.

Το πρωί της Κυριακής 13 Ιουνίου 2021, στην Πολιανή τελέσθηκε τρισάγιο στο χώρο των προτομών των Ηρώων από ιερείς, πραγματοποιήθηκε έπαρση της Σημαίας και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Χρήστος Κορομηλάς. Η εκδήλωση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Δημοτική Φιλαρμονική.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας. Αντιδήμαρχοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages