Με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες υπογειοποίησης εναέριων καλωδίων της ΔΕΗ στην Χώρα - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS - ΚΑΛΑΜΑΤΑ NEWS ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ

Με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες υπογειοποίησης εναέριων καλωδίων της ΔΕΗ στην Χώρα

Με ταχείς ρυθμούς οι εργασίες υπογειοποίησης εναέριων καλωδίων της ΔΕΗ στην Χώρα

Share This


 Την ταχύτατη πρόοδο των εργασιών υπογειοποίησης του εναέριου μετασχηματιστή και των καλωδίων του δημοτικού φωτισμού Χώρας, επιβεβαίωσε με επίσκεψή του σήμερα το πρωί στο εκτελούμενο έργο ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημητρίου Γαϊτάνη και του Προέδρου της Κοινότητας Χώρας Διονύσιου Δημητρόπουλου.

«Το εν εξελίξει έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς συγκαταλέγεται στις προτεραιότητες μας», δήλωσε ο Δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι: «Η ενίσχυση της ασφάλειας του δικτύου ηλεκτροδότησης, συμβάλει στην προστασία των συνανθρώπων μας και στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Το έργο υπογειοποίησης στην Κοινότητα Χώρας αποτελεί μέρος ενός συνόλου παρεμβάσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος για τη διασφάλιση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών. Παρόμοια έργα έχουν ήδη υλοποιηθεί στην Κορώνη, ενώ προγραμματίζονται και σε άλλες Κοινότητες του Δήμου».

Το έργο της αποξήλωσης του εναέριου μετασχηματιστή και των καλωδίων δημοτικού φωτισμού, καθώς επίσης και της υπογειοποίησής τους στην Κοινότητα Χώρας, έχει προϋπολογισμό 87 χιλ. ευρώ και φορέα υλοποίησης τη ΔΕΔΔΗΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages