Seatrac στις παραλίες του Δήμου Καλαμάτας -Τοποθετούνται 2 μηχανήματα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Seatrac στις παραλίες του Δήμου Καλαμάτας -Τοποθετούνται 2 μηχανήματα

Seatrac στις παραλίες του Δήμου Καλαμάτας -Τοποθετούνται 2 μηχανήματα

Share This

Τοποθετούνται τα πρώτα δύο μηχανήματα Seatrac, που επιτρέπουν σε συνανθρώπους μας με προβλήματα κινητικότητας να κάνουν αυτόνομα μπάνιο στη θάλασσα. Η αρχή έγινε σήμερα, Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 στην παραλία «Ανατολική Καλαμάτα-Ανάσταση», ενώ αύριο θα ακολουθήσει και η τοποθέτηση του Seatrac στην παραλία στο τέρμα Ναυαρίνου.

Σημειώνεται ότι μηχανήματα Seatrac θα τοποθετηθούν στις παραλίες της Μ. Μαντίνειας και στον Κορδία, για πρώτη φόρα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ανέφερε ότι «Η Καλαμάτα είναι μία πόλη φιλική» σημειώνοντας ότι ήταν από τους πρωτοπόρους Δήμους στην τοποθέτηση τέτοιων μηχανημάτων για την εξυπηρέτηση αναγκών ατόμων με κινητικά προβλήματα, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα.

Όσον αφορά το διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη για την προμήθεια επιπλέον πέντε μηχανημάτων, ο Δήμαρχος δήλωσε πως έχουν σημειωθεί καθυστερήσεις λόγω ενστάσεων μεταξύ των εταιρειών που έχουν καταθέσει προσφορές.

Ταυτόχρονα συνεχίζονται επί της παραλιακής οι συντηρήσεις από συνεργεία αυτεπιστασίας του Δήμου, καθώς επίσης ξεκίνησε η τοποθέτηση των ναυαγοσωστικών πύργων και αστικού εξοπλισμού (καλαθάκια κ.λπ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages