Rapid test πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα στο αμφιθέατρο «Αλ. Κουμουνδούρος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Rapid test πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα στο αμφιθέατρο «Αλ. Κουμουνδούρος

Rapid test πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα στο αμφιθέατρο «Αλ. Κουμουνδούρος

Share This

 


Από την προσεχή Δευτέρα, 24 Μαΐου, η διεξαγωγή rapid test από το Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Μεσσηνίας πραγματοποιείται στον προθάλαμο του Αμφιθεάτρου «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος»  του Διοικητηρίου  της Π.Ε. Μεσσηνίας. Αυτό αποφασίστηκε κατόπιν συνεργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας και με δεδομένο την αναγκαιότητα μετακίνησης του κλιμακίου από το Μέγαρο Χορού, λόγω έναρξης της πολιτιστικής περιόδου αλλά και της αλλαγής των καιρικών συνθηκών, κυρίως με την αύξηση θερμοκρασίας.

Για το σκοπό αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος συναντήθηκε σήμερα, 21 Μαΐου,  με τον συντονιστή του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία Κων/νο Βλαχοδημητρόπουλο και έγιναν οι απαραίτητες τελικές συνεννοήσεις, παραδόθηκαν τα κλειδιά του χώρου και επιπλέον, ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του κλιμακίου ότι η ΠΕ Μεσσηνίας προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες σε εργασίες βελτίωσης, διαμόρφωσης και ευπρεπισμού του προθάλαμου του Διοικητηρίου, ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις επαρκή αερισμού του χώρου και σκίασης.

Σημειωτέον ότι η χρήση του χώρου θα γίνεται σύμφωνα με τους ίδιους όρους, με τους οποίους έχει παραχωρηθεί ο κυρίως χώρος του αμφιθεάτρου στη Στατιστική Υπηρεσία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι: «για άλλη μια φορά αποδεικνύεται η άριστη συνεργασία που έχουμε με το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, αλλά και τις υπόλοιπες δομές υγείας του νομού», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι, «η προσπάθεια πρόληψης και ο περιορισμός της διάδοσης του Κορονοϊού αποτελεί ένα σημαντικό μέτρο διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages